-->

1. november 2016

Første fly fra Oslo til Las Vegas er i lufta


Første Dreamliner til Las Vegas hat lettet (Norwegian)
Norwegians internasjonale ekspansjon fortsetter.

En fullastet Dreamliner lettet i formiddag for aller første gang fra Oslo Lufthavn med kurs mot Las Vegas. Norwegian er i dag det eneste flyselskapet med direkterute mellom Oslo og Las Vegas.

- Vi er veldig fornøyd med å kunne tilby norske reisende nok en USA-rute, nå mellom Oslo og Las Vegas.
annonse


Vi ser at flere og flere kunder velger Norwegian når de skal reise mellom kontinentene, noe som viser at både europeere og amerikanere setter pris på billige billetter, direkteruter, god service og nye, mer miljøvennlige Dreamlinere, sier kommersiell direktør i Norwegian Thomas Ramdahl.

Han legger til at: - flere ruter mellom Europa og USA er godt nytt for reiselystne europeere, men det er også godt nytt for amerikanere som ønsker å besøke Europa. På mange ruter fra USA til Skandinavia har vi omtrent 30 prosent amerikanske reisende, og på enkelte ruter fra USAs vestkyst er vi oppe i omtrent 50 prosent amerikanere.

Akkurat nå finner du billetter til Las Vegas fra kr. 1099,- én vei!

Det store rutenettet i USA kombinert med Norwegians enveisbilletter, gir enda flere kombinasjonsmuligheter for reisende som ønsker å oppleve mer på sin USA-ferie. Man kan for eksempel fly direkte til Los Angeles eller San Fransisco før man fortsetter med biltur via Death Valley til Las Vegas. Der kan man boltre seg i underholdning av alle tenkelige slag i sentrum, spille golf på baner i verdensklasse, dra på sykkeltur rundt ikoniske Hoover Dam og dra på helikoptertur i Grand Canyon før man flyr direkte hjem til Norge. Kombinasjonsmulighetene er mange og varierte dersom man er på jakt etter en oppdagelsesreise i USA.

Velkommen
- Vi er veldig glade for at Norwegian tilbyr enda en direkterute til og fra Las Vegas. Norske passasjerer har nå en enestående mulighet til å oppleve alt Las Vegas har å by på. Byen hadde rekordmange besøkende i 2015, og vi ser frem til å ønske enda flere Norwegian-reisende velkommen til oss, sier administrerende direktør i Las Vegas Convention and Visitors Authority, Rossi Ralenkotter.


facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart