-->

24. desember 2016

Norwegian Reward runder fem millioner medlemmer


Norwegian Reward runder fem millioner medlemmer (Norwegian)
Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward har nå rundet fem millioner medlemmer.

Fordelsprogrammet får mer enn 4000 nye medlemmer hver dag og er nå det største i Norden.


Norwegian Reward har vokst med én million medlemmer bare siden april 2016, noe som tilsvarer mer enn 4000 nye medlemmer per dag.
annonse


Det er utviklingen av medlemsfordeler som har bidratt til veksten, spesielt i Norge, hvor programmet har over 1,4 millioner medlemmer. Norwegians ekspansjon i Spania, Storbritannia og USA har også ført til en høy medlemsvekst i disse markedene.

Norwegian Reward introduserer jevnlig nye fordeler til sine medlemmer og nye muligheter til å tjene CashPoints. Fordelsprogrammet har en rekke eksterne partnere både nasjonalt og internasjonalt som gjør det mulig å tjene CashPoints på dagligvarer, mobilabonnement, strøm, bredbånd og i mer enn 150 nettbutikker via Reward eShop.

- Å nå fem millioner medlemmer er en milepæl. Vi skal fortsette å ekspandere og introdusere nye samarbeidspartnere slik at medlemmene våre får enda bedre muligheter til å tjene CashPoints, sier Brede Huser, sjef for Norwegian Reward.

Over halvparten av CashPoints opptjent av fordelsprogrammets medlemmer har blitt tjent via Norwegian Rewards partnere. Bare i år har medlemmene tjent nok CashPoints til å kjøpe mer enn én million innenriksreiser med Norwegian.

facebookwww.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart