-->

31. januar 2017

Her er Norwegians splitter nye område på Oslo lufthavn


Norwegians nye område på Gardermoen (Norwegian)
Norwegian kan ønske alle passasjerer velkommen til den splitter nye avgangshallen på Oslo lufthavn.
Nå blir det enda enklere og effektivt å reise med Norwegian fra Gardermoen.Den nye avgangshallen på Oslo lufthavn er nå ferdigstilt. Dette innebærer at alle som skal reise med Norwegian fra flyplassen vil benytte seg av de nye fasilitetene.
annonse


Norwegians innsjekkingsautomater, skranker, service og Fast Track er nå samlet på ett sted og er i nær tilknytning til både Flytoget og NSB. Passasjerer som ankommer flyplassen med tog skal nå ta til venstre etter rulletrappen for å komme til Norwegians nye område.

Norwegians mål er å gi passasjerer en sømløs opplevelse på flyplassen. De nye innsjekkings- og bagasjemaskinene er plassert slik at det blir enklere og mer effektivt å sjekke inn, spesielt under travle perioder.

- Vi er godt fornøyd med å kunne ønske alle reisende velkommen til vårt nye område på Oslo lufthavn. Det nye området vil gjøre reiseopplevelsen enda mer effektiv for kundene. I tillegg har vår egen Fast Track som gir våre passasjerer den aller raskeste måten å komme seg gjennom sikkerhetskontrollen på, sier Norwegians kommersielle direktør, Thomas Ramdahl.

Nytt på Gardermoen for Norwegian:
  • 26 kiosker for innsjekk
  • 15 bagasjeskranker (10 selvbetjente og fem betjente – flere kan åpnes dersom det er behov)
  • Seks serviceskranker på nytt servicesenter
  • Egen Fast Track


facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart