-->

26. januar 2017

SAS introduserer billige gruppereiser for ungdom


SAS introduserer billige gruppereiser for ungdom (SAS)
SAS fortsetter å utvikle og forbedre sitt tilbud for reisende og gjøre det enklere og billigere for de unge som ønsker å reise i en større gruppe til destinasjoner innen Skandinavia og Europa.
Prisene på det nye ungdomskonseptet er opptil 35 prosent lavere enn de normale gruppereisene.

Nå lanserer SAS et nytt gruppereisekonsept for unge reisende. Det nye gruppereisekonseptet er et komplement til
annonse
Bestill skireisen med STS Alpereiser


det populære SAS Ungdom. Det nye konseptet henvender seg til de under 26 år som reiser i større grupper på minst ti personer og som ikke har mulighet til eller ønsker å booke SAS ungdomsbilletter.

– Vi arbeider hele tiden med å utvikle og forbedre tilbudet til våre reisende og det gjelder også de unge reisende. SAS Ungdom er et populært og etterspurt produkt. Derfor er vi nå glade for å kunne tilby de unge et konsept der større grupper kan reise sammen til en lavere pris, men med samme SAS-fordeler, sier Stephanie Smitt Lindberg, sjef for produkt og kundelojalitet i SAS.

Prisene på ungdomsbillettene er opptil 35 prosent lavere enn de normale gruppeprisene. Samtidig kan 20 prosent av de reisende være voksne over 26 år, noe som gjør det nye konseptet spesielt attraktivt for blant annet skoler, idrettslag og ungdomsforeninger, eksempelvis ved skoleutflukter og språkreiser.

De nye ungdomsbillettene inkluderer setevalg, slik at de reisende kan sitte sammen i flyet, EuroBonus-poeng og en innsjekket bagasje. I tillegg er det mulig å forhåndsbestille mat og kjøpe ekstra bagasje.

Billetter kan bookes fra 25. januar 2017. Reiseperioden starter 25. januar 2017 og gjelder billetter for reiser innen Europa og Skandinavia.

facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart