-->

25. januar 2017

Nå kan du bestille taxfreevarer på nett


Bestill på nett, hent i butikk (Kilian Munch/ Heinemann)
Fra 1. mars kan reisende forhåndsbestille taxfree-varer i Travel Retail Norway sine butikker på lufthavnene i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Kristiansand.

Forhåndsbestilling er allerede i gang i Stavanger og ved ankomst til Oslo lufthavn.

De øvrige butikkene vil starte med forhåndsbestilling gradvis frem til 1. mars når alle de fem flyplassene skal ha implementert forhåndsbestilling.
annonse- Med Klikk & Hent vil det bli enklere å bestille sine taxfree-favoritter. Egne kasser og ferdigpakkede poser vil gjøre at handelen går raskt og effektivt, sier Håkon Fjeld-Hansen, administrerende direktør i Travel Retail Norway.

Moderne handel
Travel Retail Norway vil videreutvikle tjenesten i samarbeid med Avinor for å skape en moderne og sømløs handel.

Tollvesenet lanserer egen kvoteapp

- I samarbeid med TRN ønsker vi å legge enda bedre til rette for en sømløs reise. Nå kan passasjerene selv velge om de skal handle i butikk eller bestille på forhånd og hente produktene ved ankomst til Norge. Dette er vi helt sikre på at styrker handleopplevelsen på norske flyplasser, sier kommersiell direktør i Avinor, Maiken Skirstad Mo.

Hun presiserer at man fortsatt er i en oppstartsperiode og at man sammen med TRN ønsker å gjøre seg en noen erfaringer sammen med kundene underveis før man eventuelt utvikler produktet videre.

Åpner ny taxfreebutikk på Gardermoen

Transferpassasjerer kan ikke benytte tjenesten ved Oslo Lufthavn
Ved Oslo lufthavn vil det inntil videre ikke være mulig å bruke Klikk & Hent når man skal videre med fly. Denne begrensningen vil være tidsbegrenset og det arbeides med å implementere løsninger som gjør det mulig for transferpassasjerer å forhåndsbestille.

facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart