-->

10. januar 2017

Norwegian reåpner Torp - Mallorca


Mallorcarute kommer tilbake til Torp
Norwegian har bestemt seg for å reåpne direkteruten mellom Palma de Mallorca og Torp Sandefjord lufthavn fra 26. mars 2017. Ruten vil ha avgang 2 dager i uken, torsdag og søndag. Ruten opereres ut september måned.


Det er svært gledelig for oss å få tilbake denne veldig populære ruta. Mallorca er en av perlene ved Middelhavet ,og
annonse

det har vært et stort press i markedet for å få den tilbake. Mallorca har svært mye å by på og favner alt fra barnefamilier som har lagt sin elsk på Alcúdia, sykkelturistene (eller mosjonistene) som gjerne starter oppkjøringen om våren, og Palma som er en yndet weekenddestinasjon for par og vennegjenger med sin sjarmerende gamleby.

I tillegg har du fantastiske badeviker i Cala d’Or, vakre Puerto de Sóller, som du kan reise til med et vakkert, smalsporet gammelt tog. Det er få destinasjoner som har et slikt mangfold som Mallorca, og det gleder oss ekstra at det er Norwegian som igjen øker sitt rutenett fra Torp, sier markedssjef Tine Kleive-Mathisen, som har ventet lenge på denne bekreftelsen.

Thomas Ramdahl, kommersiell direktør i Norwegian sier dette om reåpningen:

Bestill sommerens billige billetter fra Torp til Mallorca her og nå !

- Palma har vært en etterspurt destinasjon fra reisende i Sandefjord og omliggende regioner. Det er viktig for oss å tilpasse tilbudet fra kunder, derfor er det en glede å kunne tilby denne ruten mellom Torp og Palma. Spania er et veldig viktig marked for oss – i dag flyr vi innenriks i Spania, også fra Palma. Dette gir reisende en unik mulighet til å fly videre til destinasjoner som Barcelona og Madrid til en rimelig penge, og ikke minst; i våre splitter nye fly med gratis WiFi.

Palma kom for første gang på Norwegians ruteprogram fra Torp i 2012.

Avgang og ankomstidene fra 26. mars 2017:

UkedagFlight nummerStrekningAvgangAnkomst
TorsdagD86691Torp - Palma11:1514:40
D86690Palma - Torp07:0010:25
SøndagD86691Torp - Palma10:4514:10
D8690Palma - Torp06:4510:10facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart