-->

10. januar 2017

SAS blant verdens 20 sikreste flyselskap


SAS blant verdens 20 sikreste flyselskap (SAS)
SAS er sammen med flere andre Star Alliance flyselskap med på listen over verdens 20 sikreste flyselskap.

Listen er utarbeidet av AirlineRating.com og har vært publisert siden 2013.– Vi er svært glade for å være blant de 20 sikreste flyselskapene i verden. plasseringen er en anerkjennelse av den jobben
annonsealle våre ansatte utfører hver dag. Sikkerhet har alltid førsteprioritet hos SAS, og det har den hatt i 70 år.

- Denne undersøkelsen omfatter flere hundre flyselskap og er den mest omfattende undersøkelsen med hovedfokus på sikkerhetsarbeid. På listen står kun fem selskap fra Europa, og SAS er et av dem. Det sier Lars Sandahl, operativ sjef hos SAS.

Totalt har AirlineRating fulgt 425 flyselskap tett. Systemet bygger på poenger gitt etter visse kriterier, der syv stjerner tildeles de selskapene som er sikrest, SAS er et av selskapene med syv stjerner. Noen av kriteriene er blant annet flyselskapenes flåte - alder og tilstand. Selskapenes investeringer i sikkerhetsfremmende tiltak, myndighetenes bedømmelse av selskapenes sikkerhet, og om flyselskapene har bestått IATA's "Operational Safety Audit" (IOSA).

De 20 sikreste selskapene i verden, som alle oppnår syv stjerner, er i alfabetisk rekkefølge:

Air New Zealand, Alaska Airlines, All Nippon Airways, British Airways, Cathay Pacific Airways, Delta Air Lines, Etihad Airways, EVA Air, Finnair, Hawaiian Airlines, Japan Airlines, KLM, Lufthansa, Quantas, Scandinavian Airline System, Singapore Airlines, Swiss, United Airlines, Virgin Atlantic og Virgin Australia.


facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart