-->

7. april 2017

Flere spennende åpninger på Oslo lufthavn denne uken


DnB har åpnet i nye flotte lokaler på Oslo lufthavn (Avinor)
Denne uken åpner det flere nye spisesteder og butikker på Oslo lufthavn. Blant annet åpner DnB, Haven, Havsalt, og Starbucks dørene i terminalen.


- Vi ønsker å tilby et variert og godt tilbud innen servering, servicetjenester og shopping til alle de reisende. Denne uken kan vi glede oss over at tilbudet har blitt enda litt bedre,sier kommersiell direktør på Oslo lufthavn, Torgeir Kjos Sørensen.
annonse
Hotellpåske fra 699,-


I avgangshallen åpner en ny taxfreebutikk, på samme sted som den tidligere taxfreebutikken lå før utbyggingen. Her er det også en passasje utenom butikkene for de som ikke ønsker å gå gjennom taxfree-butikkene på avgang.

Haven og Havsalt er de to nyeste konseptene reisende kan glede seg over. Hos Haven serveres grønnsaker, frukt og bær i form av supper, salater, juice og smoothies. Havsalt tilbyr frisk, ren og fersk norsk sjømat, som reker, hummer, skjell og sild. I tillegg til fiskesuppe a la «Terje Næss». Nå kan de reisende velge mellom et bredere utvalg i både internasjonale og norske menyer. Begge spisestedene finnes på avgang utland.

Fly direkte fra Gardermoen til over 100 destinasjoner i hele verden

Starbucks, som også ligger på avgang utland, har denne uken åpnet ved gate E2. Der kan man nyte en kopp kaffe, søtsaker og ferske baguetter. Skal man veksle og ta ut valuta, har DNBs filial gjenåpnet både på ankomst og avgang.

På fredag åpner Way Nor sin butikkder turistgaver står i sentrum. Butikken skal gjenspeile norsk natur og historie gjennom spesialdesignet innredning, og skreddersydde filmer og bilder som forsterker inntrykket av å være i Norge.

Nye spennende restauranter og butikker på Gardermoen

- Frem mot den offisielle åpningen åpner det enda flere serveringssteder og butikker til glede for alle som skal ut og reise. Det er fortsatt en del bygging som gjenstår før alt er åpnet, men vi takker alle reisende for tålmodigheten og lover at vi gjør alt vi kan for å åpne så raskt som mulig, avslutter Kjos Sørensen.


facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart