-->

14. april 2017

Ryanair vil lansere gjennomgående billetter


Ryanair skal selge gjennomgående billetter
Det irske lavprisselskapet Ryanair, vil i løpet av kommende høst lansere gjennomgående billetter i sitt billettsystem, til andre flyselskap de samarbeider med.

Lavprisselskapet har inntil nå kun solgt billetter fra A til B, og kun innenfor sitt eget rutenett.

Den nye strategien kommer som et resultat av at Ryanair blant annet skal mate Norwegian med passasjerer som skal reise videre med langdistenserutene til USA og Asia.
Med Ryanair nye tjeneste skal passasjerer kunne kjøpe en billett hos Ryanair, fly fra en av Ryanairs baser inn til London. Der bytter de fly til Norwegians Dreamliner som flyr dem videre til USA.

Passasjerene vil oppleve en sømløs reise der de sjekker inn kofferten på avreisestedet og henter den ut ved ankomst, på samme måte som når du for eksempel reiser med KLM fra Oslo til Amsterdam og videre ut i verden.

I første omgang vil Ryanair tilby gjennomgående billett til Norwegian og det irske flyselskapet Air Lingus. Denne tjenesten skal etter planene være på plass i september i år.

Vet du at Ryanair flyr 13 lavprisruter direkte fra Torp?

Ryanair har frem til nå kun hatt fokus på å være et effektivt point-to-point selskap, der målet har vært å frakte flest mulig så raskt som mulig fra A til B, med kortest mulig opphold på bakken. Selskapet har vært kjent for å ta svimlende bagasjegebyrer for å få de reisende til å kun reise med håndbagasje. Slik oppnår man effektiv tømming og fylling av flyet, og maskinenes opphold på bakken bør begrenses til 25 minutter, i Ryanairs flyverden.

Det faktum at Ryanair når har et enormt nettverk i Europa, samt at de flytter mange av sine operasjoner fra mindre sekundærflyplasser til hovedflyplassene i de store byene, gjør det mer aktuelt for andre flyselskap å kunne ha et tettere samarbeide med irene.


facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart