-->

30. september 2017

Ingen Hamburgrute fra Torp nå


Utsetter ny Hamburgrute fra Torp (Sandefjord lufthavn)
Det irske lavprisselskapet Ryanair sliter med pilotmangel om dagen, noe som medfører at flyselskapet setter 25 fly på bakken gjennom vintersesongen.

Det betyr at 18.000 planlagte flygninger kanselleres og at rundt 400.000 passasjerer rammes.
Ryanairs problemer ser bare ut til å vokse denne høsten. For to uker siden ble det klart at 2100 planlagte flygninger ville bli kansellert grunnet pilotflukt fra selskapet og avvikling av ferie.
annonse
Contact lens offer


En fersk oppdatering fra det irske lavprisselsapet viser nå at de er nødt til å sette 25 av sine fly på bakken gjennom vinteren og kansellere 18.000 planlagte flygninger. Disse kanselleringene vil ramme 34 av flyselskapets ruter, og omlag 400.000 passasjerer som har bestilt billett til disse flightene.

En av rutene som rammes er den planlagte nye ruta fra Torp til Hamburg. Den første flygningen skulle etter planene ha gått 30. oktober i år, med to ukentlige avganger. Nå er hele satsingen lagt på is, og første flygning blir forhåpenligvis 26. mars 2018.

Ryanair kansellerer flere tusen avganger

I de siste oppdateringene fra selskapets presseavdeling går de fram at flyrutene fra Oslo lufthavn til henholdsvis London Stansted og Vilnius skal gå som normalt i vinter.

For Torp lufthavn Sandefjord sin del vil enkelte avganger  til Teneriffe bli kansellert i november.

Refusjon
For å bøte på skadene disse kanselleringene får for passasjerene har Ryanair sendt ut en mail til alle de som er berørte av innstillingene. I mailen får de tilbud om å få hele beløpet de har betalt for billetten tilbake, eller de kan booke om billettene til en annen avgang. Selskapet opplyser også at de vil gi disse passasjerene et gavekort på 40 euro, eller 80 euro for en tur-retur billettwww.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart