-->

5. oktober 2017

Icelandair med ny billigbillett


Introduserer ny kabinklasse (Icelandair)
Med Icelandairs nye prisstruktur får passasjerene mer å velge imellom når reisen bestilles.

Det nye produktet Economy Light er for de passasjerer som bare reiser med håndbagasje, servicen ombord er naturligvis den samme som for øvrige passasjerer på økonomi klasse.

Economy Light passasjerer kan fortsatt velge sete i samme kabin som de øvrige økonomi passasjerer og ta med 10 kg håndbagasje.
annonse- Vi er i gang med fremtidsrettede endring i vår service og blant disse er Economy Light, som er designet til reisende på for eksempel en weekend tur eller forretningsreisende på en kort utenlandsreise. Den nye prisklassen er også velegnet til familien som ikke har behov for mye bagasje eller par som pakker sammen.

Disse passasjerene nyter samme service fra Icelandair, inkludert in - flight entertainment system, alkoholfrie drikkevarer, gate-to-gate WiFi, samt komfortable romslige seter, forteller Gudmundur Óskarsson, salgs- og markedsdirektør i Icelandair.

Flybilletter til Reykjavik fra kr. 500,- én vei

Som en del av den nye strukturen blir det navneendringer: Icelandair Economy Class blir Economy Standard og Icelandair Economy Class Flex blir Economy Flex. Begge kabinklasser har større fleksibilitet ved endringer og inkluderer som før et stykk innsjekket bagasje (23 kg) og et stykk håndbagasje (10 kg)

- Vi utvider vårt produktsortiment og oppfyller våre passasjerers ulike ønsker og krav. Dette gjør reisen mer fleksibel og rimeligere, slik kan gi bedre service til de mange ulike passasjerene som reiser med oss, sier Óskarsson.


facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart