-->

20. november 2017

Qatar Airways øker på Gardermoen


Øker mellom Oslo og Doha (Qatar Airways)
Qatar Airways har annonsert at det vil øke de daglige frekvensene til de skandinaviske hovedstedene Stockholm og Oslo, sammen til de italienske byene Milano og Roma.

På grunn av økt etterspørsel til viktige europeiske destinasjoner, spesielt fra Asia-Stillehavsområdet, vil flyreiser til Roma, Milano og Stockholm øke



til 17 per uke fra Doha Hamad International Airport, mens fly til Oslo skal øke fra syv til ti frekvenser per uke, ifølge selskapet.
annonse


Qatar Airways opplyser også at de fra desember vil fly tre ganger om dagen til Moskva, mot dagens to rundturer, det skjer samtidig som de åpner sin nye rute til St. Petersburg.

I 2018 blir det også økte frekvenser til Kiev, Praha, Warszawa og Helsingfors

Konsernsjefen i flyselskapet, Akbar Al Baker sier i en kommentar at

- Qatar Airways fortsetter å fremskynde sine ambisiøse ekspansjonsplaner og viser sterk vekst over hele Europa og Russland. Disse ekstrafrekvensene vil gi våre passasjerer en rekke praktiske reisemuligheter når du reiser til Doha eller lenger unna i vårt globale nettverk.

De nye frekvensene til Oslo er forventet å starte opp i slutten av desember og flyselskapet vil bruke fly av typen Airbus A350 og Boeing 787.
Fra Doha er det mulig å reise videre til selskapets 150 destinasjoner, spredt utover 6 kontinenter.


facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart