-->

3. november 2017

Ryanair feirer 20 år på Torp


20 år med lavpris på Torp (Sandefjord lufthavn)
3. november 1997 ble det skrevet luftfartshistorie da Torp ble første lufthavn i Norge med lavpristrafikk.

Ryanair startet da sin aktivitet på Torp med to daglige avganger fra Torp til London Stansted og garanterte minstepris på kr 990,- tur/retur. Ingen andre lufthavner i Norge hadde lavprisaktører den gang, og Ryanair var i stor grad med på å sette Torp på kartet.
annonseEtter det har selskapet startet en rekke ruter fra Torp til Tyskland, Skottland, Italia, Irland, Frankrike, Spania og Polen. På det meste hadde de over en million reisende fra Torp. Selskapet har revolusjonert luftarten i Europa og vært banebrytende på en rekke områder.

Bestill billige Ryanairbilletter fra Torp nå, priser fra 85,- én vei !

Fraktet 8,5 millioner passasjerer til/fra Torp
Inneværende år er Ryanair tilbake med stor kapasitet på Torp og vil frakte over 600 000 passasjerer og enda flere i året som kommer. Siden oppstart i november 1997 har Ryanair fraktet over 8,5 millioner passasjerer til/fra Torp.

Utviklingen til Torp har vært formidabel etter Ryanairs inntreden med enda flere flyselskaper og ruter, og i dag flyr Ryanair alene til hele 13 destinasjoner direkte fra Torp. Disse byene er: Alicante, Gdansk, Hamburg, Krakow, Las Palmas, London, Malaga, Manchester, Milano, Poznan, Tenerife, Warszawa og Wroclaw.


facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart