-->

7. november 2017

Nyt massasje før avreisen


Massør og medeier Katrin Schulze med en fornøyd kunde
på benken i SAS-loungen på Gardermoen (Soleus)
I september åpnet SAS sin nye innenlandslounge, Next Generation Lounge på Oslo Lufthavn Gardemoen.

Selskapet var i forkant av lanseringen knappe med informasjon og det var stor interesse og mange spekulasjoner rundt tilbudet i den nye loungen.I tillegg til tre ganger så stor plass som den gamle loungen, stor oppgradering av mat- og drikketilbudet, egen barista og
annonseinnovation-hub samt gym, kan SAS nå i samarbeid med partner Soleus, også tilby loungegjestene massasje.

Et unikt tilbud - SAS Wellness by Soleus
Massasje er et mer vanlig innslag på større flyplasser rundt om i verden men dette er det første tilbudet i SAS sine lounger og helt unikt for flyplasser generelt i skandinavia og nord-europa, sier daglig leder i Soleus, Kristina Lindström.


SAS Wellness by Soleus Massasje (Soleus)
Hun forteller videre at i Wellness-området av loungen kan gjestene bestille alt fra en kort 15 minutters sittende massasje, til opp mot en times behandling på benken.

Her finner man også et knippe nøye utvalgte gaveartikler samt produkter til hud, hår og kropp, alle i skandinavisk design og kvalitet.
Det nye Wellness-tilbudet er helt riktig i tiden
For loungegjestene som reiser mye, er det ekstra verdifullt å kunne bruke tiden på det som er viktig for dem, og helse er en del av det. Både Soleus og SAS har god tro på at massasjetjenesten vil slå an og bli populært blant flyselskapets kunder, da det gir muligheten til å puste ut, senke skuldrene og få ny energi.

Med økende krav om effektivitet og prestasjon, både i arbeidslivet og privat, øker også behovet for avkobling og restitusjon. "Noen ganger er det veldig viktig å bare være, og det får man mulighet til på massasjebenken", sier daglig leder i Soleus, Kristina Lindström "Det nye Wellness-tilbudet er helt riktig i tiden".

Behandlingene som er tilgjengelige i SAS Wellness by Soleus er:
  • Sittende massasje -15 min.
  • Klassisk massasje - 30, 45 eller 60 min.
  • Åpent 11.00-19.00 alle dager
  • Booking via SAS-appen eller henvendelse i loungen.facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart