-->

27. februar 2018

Norske sommerruter tilbake på Torp


Norske sommerruter tilbake på Torp (Widerøe)
I dag offentliggjør Widerøe at de igjen styrker sitt rutetilbud fra Sandefjord lufthavn Torp med sommerruter direkte til Bodø og Tromsø, samt en etterlengtet morgenavgang til København.I dag flyr Widerøe deg fra Torp til Trondheim, Bergen, Evenes og Stavanger, samt til København, når sommerferien
annonsestarter opp i juni, kommer Bodø og Tromsø igjen på rutekartet. Widerøe fløy første gangen fra Sandefjord til Nord-Norge sommeren 2009, og tilbudet har vært litt til og fra de siste årene, alt etter flyselskapets kapasitet.

De to nye Norgesrutene starter opp 25. juni med to ukentlige avganger på hver av rutene. Fra 13. august styrkes Københavnruta med en ekstra morgenavgang.


SIKRE DEG DE BILLIGSTE NORGESBILLETTENE MED WIDERØE ALLEREDE NÅ !

24. og 26. april 2018 skrives det luftfartshistorie, ikke bare i Norge, men på verdensbasis. Som lanseringskunde av Embraers andre generasjons jetfly vil Widerøe som første flyselskap i verden og for første gang i internasjonal luftfartshistorie ta E190-E2 i bruk på kommersielle flyvinger. En helt ny flytype, rask, moderne, komfortabel og med det siste innen miljøvennlig teknologi. 13. august settes flyet inn på strekningen Torp - Trondheim hvor den bidrar til å øke kapasiteten på denne ruta med 50 % (tre daglige avganger).

Gledelig for næringslivet i regionen
- Dette er gledelige nyheter for alle reisende i Torp-regionene. At vi nå får den etterlengta morgenavgangen til København tilbake, er svært gledelig for næringslivet i regionen vår. Det har vært et stort press i markedet og vi vet hvor viktig denne frekvensen er for å nå videreforbindelser ut i verden fra København.

Unnslipp kulden! Finn din perfekte strand

- Det er flott at vi får direkteruter til både Bodø og Tromsø, som er svært populære feriedestinasjoner. Trenden er at stadig flere nordmenn ønsker å feriere i eget land, så dette er vi sikre på at vil slå godt an. Det nye jetflyet er en glede i seg selv nytt, moderne, miljøvennlig og komfortabelt, så det blir veldig spennende å følge Widerøes utvikling på Torp, sier markeds og kommunikasjonssjef Tine Kleive-Mathisen på Torp, i en pressemelding.

facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart