-->

23. februar 2018

Widerøe inngår samarbeidsavtale med KLM


Widerøe inngår samarbeidsavtale med KLM
De to flyselskapene inngår nå en såkalt code share agreement, som innebærer at våre felles kunder kan fly med begge flyselskapene på samme booking.

Takket være den nye avtalen, som vil tre i kraft 5.mars, vil KLM og Widerøe gi kundene nye muligheter og fleksibilitet til å velge et større antall destinasjoner på sine reiser.
Internasjonale turister vil nå få mulighet til å finne Widerøes destinasjoner hos KLM og norske reisende vil ha tilgang på KLMs store, internasjonale nettverk.
annonse-Widerøe jobber uavbrutt med å bedre flytilbudet for våre kunder ute i Distrikts-Norge. Vi har samarbeidsavtaler med mange selskaper og nå utvider vi vårt samarbeid med KLM. Med denne avtalen vil Widerøes destinasjoner bli markedsført av en av de sterkeste merkevarene i Europa. Dette er gode nyheter for oss som ønsker å videreutvikle reiselivsnæringen i Norge.

KLM’s store nettverk gir samtidig tilgang til flere destinasjoner for Widerøes kunder, sier Christian Skaug, Direktør Network & Pricing i Widerøe.

KLM vil legge en KL-kode på Widerøes innenriksruter, noe som gjør at KLM-passasjerer som skal bytte fly i Oslo, Trondheim eller Bergen kan fortsette reisen med samme billett.

-Vi ser på Widerøe som en sentral partner for å utvide vårt rutetilbud i Norge, og vi er glade for å kunne gi passasjerene våre fordeler i form at fleksibilitet og et større antall destinasjoner. Det nye samarbeidet vil gi reisende – og spesielt pendlere som bor i utkantstrøk rundt i Norge, en helt ny tilgang til KLMs internasjonale nettverk av flyruter.

Samtidig vil vi kunne betjene de viktigste markedene for innkommende turisme til attraktive destinasjoner i nord- og vestkysten av Norge, sier Paul Terstegge, general manager for Air France KLM i Norge.

Rutetilbudet vil fra og med 5. mars dekke følgende rutetilbud:

  • Bergen (BGO) - Tromsø (TOS), Bodø (BOO), Kristiansund (KSU), Molde (MOL), Ålesund (AES) og Florø (FRO)
  • Trondheim (TRD) - Tromsø (TOS), Kristiansund (KSU) og Harstad/Narvik (EVE)
  • Oslo (OSL) – Florø(FRO), Ørsta/Volda (HOV), Leknes (LKN), Svolvær (SVJ), Stokmarknes (SKN), Mo i Rana (MQN)


facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart