-->

24. august 2018

Ryanair strammer inn håndbagasjereglene igjen


Ryanair strammer inn håndbagasjereglene - igjen (Wikimedia)
Fra 1. november vil det irske lavprisselskapet kreve mellom 6 og 10 euro for håndbagasjen du før fikk ta med gratis inn i kabinen.

Fram til nå har alle passasjerer kunnet ta med seg en håndbagasje på ti kilo og maks 55 cm x 40 cm x 20 cm uten å betale.

Senest i januar endret lavprisselskapet reglene, slik at bare passasjerer som hadde kjøpt såkalt «Prioritert ombordstigning» fikk ta med håndbagasjen om bord i kabinen.
annonseHvis du ikke hadde kjøpt Prioritert ombordstigning, kunne du imidlertid få håndbagasjen plassert gratis i lasterommet.

Fra 1. november forsvinner muligheten til å sende bagasjen gratis i lasterommet. Da må kunder som ikke har kjøpt Prioritert ombordstigning betale mellom åtte og ti euro, eller mellom 78 og 97 norske kroner, for å ta den med i lasterommet.

Fly med Ryanair fra Oslo eller Torp til 16 destinasjoner. Priser fra 176,- én vei.

Det eneste du da har lov til å ta med omord er en liten personlig veske på maksimalt 35 cm x 20 cm x 20 cm, den må du ha under setet på hele turen.

Ryanair sier i en pressemelding at alle kabinkoffertene de har vært nødt til å sende i lasterommet, har skapt flere forsinkelser enn de selskapet ønsker seg, og de mener at flere nå enten vil reise med kun en liten personlig veske, eller betale for prioritert ombordstigning og få med håndbagasjen i den prisen.


facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart