-->

12. august 2018

Tester ut forhåndsbestilling av mat


Norwegian tester forhåndsbestilling av varmmat (Norwegian)
I juli startet Norwegian opp med å teste ut forhåndsbestilling av varmmat ombord på selskapets europaruter.

Tanken er at du kan sitte hjemme i ro og mak å se på en egen meny, og så forhåndsbestiller du det som frister, og får maten servert på din flight.

Det nye servicetilbudet er i en en testperiode, og er begrenset til enkelte ruter mellom Stockholm Arlanda i Sverige, og de tre byene
annonseAlicanta og Málaga i Spania, samt Larnaca på Kypros.

Selskapet har ikke satt en frist for prøveprosjektet, men vil underveis vurdere om tilbudet skal utvides. Etter hvert vil man også ta en avgjørelse på om dette tilbudet skal integreres i flyselskapets hele europanettverk.

Et varmt måltid fra denne spesialmenyen, koster 80 kroner én vei og bestillingen må være gjort 72 timer før oppsatt avreisetidspunkt.

Du og fortjener en billig Europaferie - nå fra 182,- én vei !

Fra før serverer Norwegian varmmat på sine langdistanseruter. den selges ombord og består av en tre retters med drikke. Flyr du langdistanse med Low Fare billett, må den varme maten forhåndsbestilles.

Etter som priskonkurransen på flybillettene hardner til, ser vi at selskapene må finne nye måter å tjene penger på. Det nye varmmatkonseptet som nå prøves ut, kommer blant annet i tillegg til prioritert ombordstigning som Norwegian også tester ut - mot betaling.

facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart