-->

15. oktober 2018

Nå kan du enkelt sjekke størrelsen på håndbagasjen


Sjekk størrelsen på håndbagasjen med mobilen (KLM)
Det kan ofte være vanskelig å finne riktig størrelse på håndbagasjen når en skal ut å reise.

KLM lanserer nå en ny app som gir KLM reisende mulighet til å sjekke størrelsen på sin håndbagasje – helt enkelt, ved hjelp av mobilen.

Appen er laget ved hjelp av AR teknologi (augmentet reality) og bruker mobilens kamera som en kvalitetssjekk på bagasjestørrelse.
annonseKamera viser en virtuell sekk eller koffert som indikasjon på de rette målene. Ved hjelp av kun mobilen kan en dermed peke kamera mot sin håndbagasje for å se hvordan størrelsen stemmer overens med de målene flyselskapet tillater om bord.

Messenger annonserte tidligere i år at AR teknologi skulle bli tilgjengelig gjennom deres plattform. KLM er med sin nye bagasjesjekk en av de første selskapene som tar i bruk denne teknologien i Messenger. KLM har også tidligere tatt i bruk kunstig intelligens for å gjøre reisen enklere for sine kunder.

Fly med KLM til mer enn 130 destinasjoner over hele verden

Gjennom funksjonen BlueBot kan KLM reisende blant annet bestille flybilletter på en smidig og enkel måte gjennom Messenger. I takt med utviklingen innen AR teknologi ønsker KLM å videreutvikle, og forbedre sine tjenesten i fremtiden.

Slik fungerer det:– Vi er veldig stolte av vårt samarbeid med Messenger, og at vi gjennom denne teknologien kan hjelpe våre kunder til en enklere reise. KLM jobber for å følge den siste utviklingen, og vi ligger helt klart i forkant i Norden.

- For oss handler det om å bruke ny teknologi til å utvikle nye løsninger, som er med på å forbedre servicen og opplevelsen for kundene våre både før, under og etter reisen, sier salgsdirektør Halvor Gløersen i Air France KLM Norge.

KLMs nye bagasjesjekk er tilgjengelig på iPhone (6s og nedover) og kan enkelt finnes hos KLM på Messenger under ”Plan & Book”.


facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart