-->

14. oktober 2018

Nye håndbagasjeregler hos Wizzair


Innfører nye bagasjeregler 1. november (Wizzair)
Synes du det kan være vanskelig å holde styr på flyselskapenes bagasjeregler? Og kanskje spesielt lavprisselskapenes regler?
Da er du ikke alene!

I et hardt presset marked hvor alle senker prisene for å kapre kunder, blir inntekt fra bagasje og tilleggstjenester stadig viktigere.Senest for et år siden innførte lavprisselskapet Wizzair nye regler for bagasjen.
annonse


Da la de seg på samme linje som Ryanair og Norwegian, hvor du kan ha med deg en kabinkoffert på 10 kilo inn i kabinen, før tok Wizzair betalt for dette. Nå legger det ungarske lavprisselskapet om på bagasjereglene igjen.

Flyselskapet forklarer de nye reglene slik:

Fra 1. november vil alle passasjerer som reiser med Wizzair, ha rett til å ta med én gratis håndbagasje hvor maksimalstørrelsen er 40 x 30 x 20 cm.

FINN DE BILLIGSTE WIZZAIR BILLETTENE HER

Passasjerer som har kjøpt Wizz Priority (prioritert innsjekk, ombordstigning m.m.), vil kunne ta med en ekstra håndbagasje hvor maksimalstørrelsen er 55 x 40 x 23 cm. I tillegg introduserer Wizz Air en ny type innsjekket bagasje med en grense på 10 kg tillatt totalvekt, utenom de allerede tilgjengelig alternativene på 20 og 32 kg.

Kjøp kan gjøres i samsvar med de nye håndbagasjereglene fra 10. oktober 2018 for reiser på eller etter 1. november. For kunder som reiser på eller etter 1. november 2018 og som har kjøpt billettene sine før 10. oktober uten Wizz Priority, vil bookingen bli oppgradert med en gratis innsjekket bagasje på 10 kg.

For kunder som allerede har kjøpt en innsjekket bagasje på 20 eller 32 kg, vil en Wizz Priority-oppgradering bli lagt til bestillingen deres.

Wizzair rykker inn på Gardermoen

I denne videoen forklarer flyselskapet de nye regleneWizzair opplyser på sine nettsider at du fortsatt kan ha med en jakke eller et teppe, mobiltelefon, lesestoff til flygningen; tollfrie varer kjøpt på flyplassen; for barn under to år: mat for hele flygningen og en sammenleggbar barnevogn eller en liten babyseng; et par krykker for fysisk funksjonshemmede passasjerer.

Selskapet er sterkt tilstede ved Sandefjord lufthavn Torp, der de flyr 11 ruter. I tillegg flyr de fra 7 andre byer. 4. april neste år åpner Wizzair sin første rute fra Gardermoen, med kurs for Gdansk i Polen.

Gdansk er Polens sjette største by, og en populær destinasjon for norske reisende. Gdansk er kjent for å være et viktig kulturelt og vitenskapelig sentrum i Polen, og danner sammen med nabobyene Gdynia og Sopot storområdet «Trippelbyen».

Den nye ruta fra Oslo skal etter planen gå daglig, året rundt.


facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart