-->

8. oktober 2018

SAS lanserer 17 sommerruter, kun 2 fra Oslo

SAS lanserer to sommerruter fra Oslo (osloairports.com)
SAS fortsetter å utvide sitt rutenett til og fra Skandinavia, og åpner 17 nye direkteruter med 6 helt nye destinasjoner.

Faro i Portugal og Antalya i Tyrkia er nye destinasjoner Oslo. Fra Bergen og Stavanger starter SAS nye ruter til Alanya i Tyrkia.
Marseilles, Firenze, Catania og Cornwall er noen av de nye destinasjonene man kan nå fra flere steder i Norge via København og Stockholm.
annonse


– Vi er glade for å kunne tilby et nytt sommerprogram for neste år, med flere nye ruter og en økning i antall flygninger til fritidsdestinasjoner. Reisende med SAS kan nyte godt av gode produkter både på bakken og i luften, inklusive høyhastighets WiFi som er godt mottatt hos våre kunder, sier Torbjørn Wist, Norgessjef og finansdirektør i SAS.

I Norge øker SAS kapasiteten i sommerhalvåret med 4% i forhold til forgående år, parallelt med at selskapet fortsetter å redusere skadelige utslipp gjennom flere miljøfremmende tiltak og løpende innfasing av nye fly av typen Airbus 320 neo.

– SAS fortsetter å både utvide og forbedre rutetilbudet i sommerhalvåret, og vi evner å tilpasse produksjonen i samsvar med etterspørselen i markedet, sier Torbjørn Wist.

– Økningen på 4 % for Norges del er en disiplinert utvidelse i en tid vi har høyt fokus på en bærekraftig reise. Vi vil at flere skal reise med oss og oppdage verden, men med et stadig mindre klimaavtrykk, sier Torbjørn Wist, Norgessjef og finansdirektør i SAS.

Sommerens beste tilbud på fly, hotell og leiebil finner du her

Totalt utvider SAS ruteprogrammet med 17 nye ruter fra Skandinavia til sommeren. Oslo får nye direkteruter til Faro i Portugal, oppstart 1. juli 19, og til Antalya i Tyrkia, fra 13. april 19 (også flydd i 2012), mens reisende i Bergen og Stavanger kan fly direkte til Alanya i Tyrkia.

Øvrige destinasjoner som er nye sommerprogrammet fra Skandinavia er Catania på Sicilia og Firenze i Italia, og Marseilles i Frankrike, Cornwall Newquay i England, og Szczecin i Polen.

700 000 flere flyseter i sommerprogrammet 2019
Etterspørselen etter sommerreiser til Italia vokser, og SAS øker tilbudet fra Skandinavia til den Apenninske halvøy og Sicilia, samtidig som at antallet flyseter til de italienske destinasjonene øker med 90 000 i forhold til foregående sommer.

Her er sommerrutene 2019

SAS satser også på Frankrike, og Marseille er en etterlengtet nyhet som kommer neste sommer. SAS flyr direkte til havnebyen i Sør-Frankrike fem dager i uken fra Stockholm og København, med gode forbindelser fra Norge. Polen fortsetter også å lokke skandinaver, og SAS åpner nå en helt ny rute til Szczecin fra København. SAS vil nå tilby totalt seks destinasjoner i Polen.

Som et alternativ til storbyene på de britiske øyene begynner SAS nå også å fly til Cornwall, Newquay i sommermånedene.


facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart