-->

22. november 2018

Lanserer ny Budapestrute


Lanserer ny direkterute til Budapest (Airbus)
I går lanserte det ungarske lavprisselskapet Wizzair sin andre rute fra Gardermoen til Polen, nærmere bestemt Krakow.

I dag kom nyheten om at de også vil starte en direkterute til Budapest, hovedstaden i Ungarn, fra april neste år.

Wizzair mottar en ny Airbus-maskin av typen A321 (bildet) i april neste år, den vil de bruke til å styrke hjemmemarkedet.
annonseDet gjør de ved å lansere en ny rute til London og en til Oslo, fra Budapest. I tillegg skal de øke kapasiteten på allerede eksisterende ruter fra den ungarske hovedstaden.

Wizzair starter den nye Osloruten 5. april, og selskapet vil fly fire ukentlige rundturer, året rundt.

Budapest - naturlig delt av legendariske Donau. På Buda-siden finner du Fiskerbastionen, Mathias-kirken og slottet, og i de trange gatene rundt ligger hyggelige kaféer og små forretninger. Pest-siden preges av den storslåtte Parlaments-bygningen og av moderne hotell i glass og betong. Her er også handlegatene med velfylte forretninger, hvor blant annet kunsthåndverk og klær er gode kjøp, skal vi tro Kalinkatours omtaler av byen.

Gågaten Vaci utca går gjennom hele sentrum av Budapest, parallelt med Donau, og er på mange måter nerven i byen, hva angår både shopping og kafe-liv. Denne gågaten strekker seg fra den store og populære Markedshallen i den ene enden og frem til Vörösmarty-torget og den berømte Gerbaud-kafeen/konditoriet i den andre enden.

Kalinkatours skriver videre på sine nettsider, at du spiser godt og til utrolig lav pris i Budapest, og du kan velge mellom alle typer restauranter, fra de små idylliske, til tradisjonsrike Gundel. Gå heller ikke glipp av et besøk på et av byens mange gode konditorier. På Gerbaud på Vörösmarty Tèr smaker kaffen og kakene bedre enn noe annet sted i verden, sier !

Rutetidene til Budapest er disse:

OSLO - BUDAPEST
Avg. BudapestAnk. OsloUkedagMerknader
06:1008:45man, ons, fre, sønfra 05.04.19
Avg. OsloAnk. BudapestUkedagMerknader
09:2011:50man, ons, fre, sønfra 05.04.19facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart