-->

21. november 2018

Tar opp konkurransen mellom Oslo og Krakow


Starter direkterute fra Oslo til Krakow (Wikipedia)
Neste høst er det klart for konkurranse på flyruten fra Oslo til Krakow i Polen.

Det ungarske lavprisselskapet Wizzair tar opp konkurransen med Norwegian, og lanserer daglige flygninger fra Oslo lufthavn.Wizzair lanserte i dag en rekke ruter fra Krakow til europeisek destinasjoner, blant annet Oslo lufthavn.
annonseLavprisselskapet som ikke starter sine flygninger fra Gardermoen før april 2019, kan i dag presentere enda en rute fra Gardermoen til Polen, denne gangen er det Krakow som settes på rutekartet, fra før har de annonsert en rute til Gdansk.

Krakow er en by som oser av historie, gammeldags sjarme og hygge. Den er fantastisk flott og rommer velbevarte bygninger helt tilbake til 1100-tallet.

Det store torget, Rynek Glówny, er Krakows hjerte og samlingsplass og et perfekt utgangspunkt for å utforske den gamle byens hyggelige små gater og severdigheter, som rommer både kongeslott, kirker og fantastiske arkitektoniske og kunstneriske perler, skriver bll.dk.

I Krakows gamle jødiske kvarter, Kazimierz, finner du et helt unikt miljø med jødisk kultur og historie samt et vel av museer, caféer, restauranter. Det er generelt et godt tilbud av gode matopplevelser i byen, og byen er et mekka enten du er på jakt etter souvernier, eller dyre merkevarer. Prisnivået i Polen er fortsatt generelt svært godt for nordmenn på tur.

Beveger du deg litt utenfor byen, finner du konsentrasjonsleiren Auschwitz (60 km) og, den berømte saltgruven Wieliczka, 15 kilometer unna.

Dette er rutetabellen for den nye ruta
OSLO - KRAKOW
Avg. KrakowAnk. OsloUkedagMerknader
     12:55     15:10dagligfra 16.09.19
Avg. OsloAnk. KrakowUkedagMerknader
     15:45     17:55dagligfra 16.09.19facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart