-->

14. november 2018

Nå kan du tjene poeng på hele Widerøes rutenett


Nå kan du tjene poeng på hele Widerøes rutenett
Widerøe har inngått samarbeid med Monobank og tilbyr sine kunder Widerøe-kortet. Kredittkortet gir brukerne muligheten til å opptjene SAS EuroBonus Ekstrapoeng på alle sine flybestillinger, anbudsruter inklusive, i tillegg til ved annen bruk. Widerøe-kortet inkluderer en app som hjelper brukerne å holde god kontroll, samt tilgang til Tryg Legehjelp.




Siden september har Monobank og Widerøe gjennomført en førlansering blant Widerøes mer enn 3000 ansatte. Widerøeansatte har kunnet anskaffe seg det nye kredittkortet og ta dette i bruk.
annonse



Erfaringer blant de ansatte og deres tilbakemeldinger har gitt Monobank muligheten til å tilpasse og spisse produktet som nå er tilgjengelig på markedet.

Widerøe-kortet gir opptil 45 dagers betalingsutsettelse og muligheten til gebyrfrie uttak i utlandet. Den brukervennlige appen som følger med gir deg muligheten til å legge til kvitteringer, tags og notater som gjør det enklere å holde god kontroll og oversikt over forbruket. Appens søkemotor lar deg enkelt finne tilbake til dine transaksjoner, blant annet ved å gi deg muligheten til å søke på teksten i kvitteringene dine. Dette er optimalt for reiseregninger eller garanti-saker.

- Med Widerøe-kortet ønsker vi å tilby brukerne et trygt og oversiktlig kredittkort. Den mest komplette reisepartneren. I tillegg til det fysiske kortet får brukeren også et digitalt kredittkort med engangs sikkerhetskoder tilpasset sikker netthandel, sier banksjef Bent Gjendem i Monobank.

- Vi er meget tilfreds over endelig å kunne tilby våre kunder muligheten til å opptjene SAS EuroBonus Ekstrapoeng på alle våre ruter. Ved å betale flyreisen med Widerøe-kortet vil våre passasjerer nå kunne opptjene poeng, også på anbudsrutene, forteller kommersiell direktør i Widerøe Christian Skaug.

Opptjening av SAS EuroBonus Ekstrapoeng

  • 10 poeng per 100 kr på alle kjøp i Norge og på nett
  • 15 poeng per 100 kr på alle kjøp i utlandet
  • 20 poeng per 100 kr på flybilletter kjøpt hos Widerøe



facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart