-->

9. november 2018

SAS tester veganermeny ombord


Tester veganermeny ombord i flyene (illustrasjonsfoto)
SAS fortsetter sitt arbeid for en mer bærekraftig reise.  Matkonseptet New Nordic by SAS videreutvikler sesongmenyer og måltider basert på lokale ingredienser.

I to uker fra og med 9. november blir veganermenyen servert om bord som en test i markedet.


Leverandørene av ingrediensene til New Nordic by SAS-konseptet holder produktene så frie for unødvendige tilsetningsstoffer som mulig.
annonseDe er opptatt av kvalitet og ønsker å servere et best mulig måltid.

- Bærekraft er et hovedfokus for SAS, og sammen med en økende interesse for plantebasert mat i samfunnet, er det viktig å kunne teste et veganermåltid i vår meny, sier Karl Sandlund, Executive Vice President Commercial.

I testperioden er nedenstående meny tilgjengelig for SAS Plus-passasjerer på over 4000 kortdistansereiser på 80 minutter eller mer:

  • Timianristet Hällestad-sopp med hvetesalat smakstilsatt med linse og bete, samt svarte bønner fra Öland, i tillegg til skivede rødbeter og humus fra gule Vretärt-erter fra Bjärlösa. Dette serveres med persillevinaigrette og eddikristet bokhvete.


Fakta:
I fjor lanserte SAS det prisbelønte måltidskonseptet New Nordic City SAS med sesongbaserte menyer. Alle rettene er tilberedt med fokus på lokale sesongvarer av høy kvalitet fra små skandinaviske produsenter og leverandører. Menyene består av skandinaviske spesialiteter med en vri, og så sant det er mulig, er de basert på økologiske råvarer og bærekraftig fisk og skalldyr.


facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart