-->

6. november 2018

Får ansvaret for sikkerhetskontroll av 125 millioner passasjerer


Nokas fortsetter sikkerhetskontrollen på Gardermoen (Avinor)
Avinor har inngått avtale med Nokas for bemanning og drift av sikkerhetskontrollen på Oslo lufthavn for de neste fem årene.

- I løpet av de neste fem årene skal over 125 millioner reisende kontrolleres før avreise på Oslo lufthavn.


Etter en omfattende konkurranse får Nokas ansvaret for å fortsette det gode arbeidet som gjøres hver eneste dag for å gi de reisende en best mulig opplevelse,
annonse


sier direktør for terminaldrift på Oslo lufthavn, Hans-Bendik Eriksen.

Hos Nokas er man fornøyd med å få fornyet tillit:
- Jubelen har stått i taket hos oss de siste dagene. Vi er stolte og ydmyke over at Avinor viser oss ny tillit. Oppdraget som betegnes som Norges største sikkerhetsoppdrag, sikrer arbeid til rundt 900 medarbeidere, sier Kjell Frode Vik, administrerende direktør i Nokas Aviation Security AS.

- Vi gleder oss til fortsatt å ivareta sikkerheten på Norges hovedflyplass og bidra til at de reisende på Oslo lufthavn kan reise trygt og behagelig i årene som kommer, avslutter Vik

Blant Europas beste
Sikkerhetskontrollen på Oslo lufthavn er blant de beste i Europa. Gjennom undersøkelsen Airport Service Quality intervjues flere tusen passasjerer månedlig, og i øyeblikket ligger sikkerhetskontrollen på Oslo lufthavn på 15.plass med en score på 4,2 av 5. Mer enn 96 prosent av alle reisende kommer gjennom sikkerhetskontrollen innen fem minutter.

- Vi har jobbet lenge med å kunne tilby en mest mulig effektiv og behagelig sikkerhetskontroll. Selv om vi scorer godt ønsker vi å bli bedre og vi ser fram til å fortsette samarbeidet med Nokas i årene som kommer, avslutter Eriksen.


facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart