-->

3. februar 2019

Skal få flere nordmenn til Afrika


Vil lokke oss til Afrika (Ethiopian Airlines)
Ethiopian Airlines og MSL har nylig inngått samarbeid for å skape økt oppmerksomhet for flyselskapet og destinasjoner i Afrika.

Målet er å få flere til å oppdage verdens nest største kontinent med spennende destinasjoner og eksotiske opplevelser.

Ethiopian Airlines har høye ambisjoner for sin satsing med å få flere til å oppdage Afrika. Siden selskapets første takeoff fra Gardermoen
annonse

i mars 2017 går det nå seks ukentlige flyvinger mellom Addis Abeba og Oslo lufthavn.

Entusiasme og kreativitet for å skape vekst
I samarbeid med kommunikasjonsbyrået MSL satser Ethiopian Airlines på å få enda flere nordmenn til å sette seg på deres flyving direkte til Etiopia.

– Vi ble imponert av entusiasmen og kreativiteten til teamet fra MSL. Nå gleder vi oss til å komme i gang og til å få enda flere nordmenn til å bli nysgjerrige på å oppdage Afrika, sier Thomas Hellem som representerer flyselskapet via Aviareps i Norge.

Afrikas største og beste flyselskap
Ethiopian Airlines er Afrikas største flyselskap, og ble for andre år på rad kåret til det beste flyselskapet på kontinentet i 2018 av Skytrax World Airline Awards. Flyselskapets regionssjef og Norgessjef, Mussie Fitehamlak forteller at selskapet har ambisiøse planer for fremtiden.

– Vi har i dag tilsammen 111 cargo- og passasjerfly. Vi har i tillegg 63 nye fly i bestilling og vi vil fortsette vår store satsing. Mottakelsen her i Norge har vært god, noe jeg mener skyldes vår moderne og unge flyflåte.
I tillegg til at vi er del av Star Alliance som gir våre reisende tilgang til blant annet Fast Track og SAS lounge. Samlet betyr dette at vi er det mest effektive og komfortable flyselskapet mellom Norge og Afrika, sier Fitehamlak.

Den store Afrikadrømmen kan du realisere her

Skal få Afrika på nordmenns bucket-liste
Teamet hos MSL er stolte og glade for å bli valgt ut, og teamleder Charlotte Gjone har sammen med Eirik Schrøder brettet opp ermene.

– Nordmenns ferievaner er en krevende øvelse å endre. De aller fleste av oss har en lang liste med ønsker som skal oppfylles. Vi vil jobbe for at stadig flere har en destinasjon i Afrika på sin drømmeliste. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med både selskapet og alle de ansatte, sier Gjone.

Etiopias nye flyplass er Afrikas knutepunkt
Etiopias hovedflyplass, Bole internasjonale flyplass, åpnet forrige søndag en utvidet terminal som tredobler passasjerkapasiteten. Allerede i fjor overtok flyplassen i Addis Abeba rollen som det viktigste knutepunktet for langdistansereiser til og fra Afrika, en posisjon Dubai hadde tidligere.

Prosjektet, med en kostnadsramme på 363 millioner dollar, tredoblet flyplassens størrelse og kan nå håndtere opptil 22 millioner passasjerer årlig.


facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart