-->

2. februar 2019

Solskjær-effekten: enorm økning i reiser til Manchester


Vi elsker Solskjær og fotballturer (ticket.no)
Å reise på fotballtur til Storbritannia er en drøm for mange. Spesielt klubber som Manchester United, Liverpool og Arsenal trekker fotball glade nordmenn inn på sine stadioner.

Med Ole Gunnar Solskjær i førersetet for Manchester United fristes rekordmange til å reise på fotballtur.

Det har vært mange norske fotballspillere både i Premier League og i Championship opp gjennom årene uten at det har hatt særlig effekt på bestilling av reiser til de aktuelle byene.
annonse
Fotballbilletter Europa


I hvert fall ikke bestillinger som tydelig kan knyttes til rene fotballreiser.

Men så kom Ole Gunnar Solskjær. Fotball generelt har et stort fokus i media og spesielt Manchester United. Med Solskjær som vikarmanager for verdens største fotballklubb har det tatt helt av.

Det har blitt skrevet spaltemeter på spaltemeter, analysert lagoppstillinger, motstandere, ånden i laget før og etter Solskjær osv, osv. Dette har resultert i enda større interesse for fotballreiser – og da reiser til Manchester!

Fly direkte med SAS, Norwegian eller Ryanair til Manchester, priser fra kun 128,- én vei !

Bestillingene øker med 95 %
I perioden fra Solskjær ble manager før jul og frem til 21. januar har bestillingene til Manchester økt med 92 % sammenliknet med samme periode i fjor, og byen klatrer med det fra 16. til 6. plass på topplistene. I tillegg kommer de som reiser til London og tar for eksempel tog videre, som ikke omfattes av denne statistikken, skriver ticket.no på sin reiseblogg

Mange velger nok å fly nettopp til London fordi man har flere avganger å velge mellom og ikke minst vil prisen være lavere enn til Manchester. Så i realiteten er nok økningen av fotballgale nordmenn som vil oppleve Solskjærs Manchester United på Old Trafford enda høyere.

Søk etter de beste fotballbillettene her

Foreløpig styrer Solskjær «The Red Devils» frem til sommeren 2019. Om han da reiser hjem til Molde så forventes det at bestillingene til Manchester går tilbake til normale nivåer.


facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart