-->

6. mars 2019

Best i Europa på kundeservice


Gardermoen er best på kundeservice (Avinor)
Oslo lufthavn er kåret til Europas beste på kundeservice.

Grunnlaget for prisen er flyplassens sterke utvikling på kundeservicemålingen ASQ (Airport Service Quality), som foretas hver måned og som brukes aktivt av de fleste flyplassene i verden. Det er den internasjonale bransjeorganisasjonen for lufthavner, ACI, som har stått for kåringen.Oslo vinner prisen «Europas beste flyplass på kundeservice» sammen med flyplassene i
annonseZürich og Dublin i kategorien for flyplasser med mellom 25 og 40 millioner passasjerer, mens Bergen lufthavn, som også er en vinner, ligger på topp i kategorien mellom 5 og 15 millioner passasjerer sammen med flyplassene i Alicante (Spania), Bristol (UK), Sochi (Russland), Keflavik, Luqa (Malta), Newcastle (UK) og Porto (Portugal).

Bergen lufthavn er også i sin størrelseskategori kåret til den flyplassen som har hatt størst forbedring i 2018 i Europa. Totalt får Avinor tre priser på utdelingen som skal skje den 4. september 2019.

En anerkjennelse vi er stolte av
 - Dette er en anerkjennelse vi er veldig stolte av og viser at alle som jobber på flyplassene våre bidrar veldig godt for å gi de reisende en god opplevelse. De to største investeringene Avinor har gjort de siste årene har vært utbyggingen av Oslo lufthavn og Bergen lufthavn.

Nå ser vi resultater av det. At Bergen også får en pris for «størst forbedring» på kundeservice ser vi selvsagt i sammenheng med utbyggingen, og nå har hele regionen en flyplass å være stolt av, sier konsernsjef i Avinor Dag Falk-Petersen. Falk-Petersen peker på Avinors strategiske valg om å satse på passasjerenes reiseopplevelser som utslagsgivende for utmerkelsene Oslo og Bergen nå mottar.

Velg blant mer enn 150 destinasjoner fra Oslo, priser fra 198,- én vei

- Siden 2013 har vi jobbet strategisk for å bedre reiseopplevelsen ved alle våre lufthavner og disse prisene viser at vi har gjort noe riktig. Dette er veldig inspirerende og skal brukes som en motivasjonsfaktor for å bli enda bedre i fremtiden, sier Falk-Petersen.

Prisen tilhører de ansatte
Lufthavndirektør ved Oslo lufthavn Øyvind Hasaas, mener prisen er en fjær i hatten til samtlige ansatte på flyplassen og tror den vil inspirere til å levere enda bedre resultater i fremtiden.

- Etter at vi åpnet «nye Oslo lufthavn» tilbake i 2018 har vi fått mange hyggelige priser, men jeg synes dette er den gjeveste så langt. Den viser at sammenhengen mellom god infrastruktur og menneskene som jobber på flyplassen er avgjørende for å skape gode reiseopplevelser. Dette skal vi la oss inspirere av slik at de reisende også i fremtiden kan glede seg til å møte dedikerte og serviceinnstilte ansatte hos oss, sier Hasaas.


facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart