-->

6. mars 2019

Her er det nye Flytoget


Her er det nye Flytoget (Flytoget)
Flytoget skal øke kapasiteten med 50 % og i går viste de for første gang frem sitt splitter nye tog.

Bredere seter, mindre støy og større vinduer skal sørge for å gi de reisende en enda mer behagelig og effektiv reise.


I 2015 inngikk Flytoget kontrakt med den spanske tog-produsenten CAF om levering av åtte nye togsett.
annonse
Barbershop.no


De nye togene vil være et supplement til de seksten togsettene Flytoget allerede har - og vil derfor øke kapasiteten med 50 %. Dette gjøres for å kunne frakte enda flere passasjerer til og fra Oslo lufthavn.
Flytoget satte i fjor passasjerrekord med nesten syv millioner reisende så det at vi i år får åtte nye togsett er helt nødvendig.

 - Det nye toget er bygget på samme lest som de forrige, men har i tillegg egenskaper som vi vet kundene våre har ønsket seg i lang tid; mindre støy, bredere seter, strømuttak, USB-tilgang og koppholdere ved alle stoler og bedre plass til bagasje. Togene blir også de første i Norge hvor man vil kunne se i hvilken vogn det er mest ledige plasser før man går inn, sier Philipp Engedal, administrerende direktør i Flytoget.

Norges raskeste tog
Det nye flytoget har gjennomgått et omfattende testprogram før det kom til Norge og har vært innom både Spania, Tyskland, Østerrike og Tsjekkia for blant annet omfattende testing i kuldekammer. Flytogene godkjennes for største hastighet 245 km/t, og i den forbindelse testes de i hastigheter helt opp til 270 km/t.


facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart