-->

27. april 2019

Ny rute fra Oslo til Stockholm

Starter Oslo - Stockholmrute (Pinterest/ Jetwashphotos.com)Det er noen år siden sist det var flere enn to selskap som fløy mellom Oslo lufthavn og Stockholm Arlanda, men om en uke er det klart for det tredje selskapet på denne ruten.
annonseDa sender svenske AirLeap første fly på vingene mellom de to hovedstedene, selskapet er allerede kjent i Oslo med sine daglige rundturer fra Gardermoen til Ørland på Trøndelagskysten.
3. mai er det igjen klart for det tredje flyselskapet på ruten, da letter første maskin av typen Saab 340 med plass til 34 passasjerer.

Den nye ruten er et weekendtilbud fra AirLeap som i et drøyt år har flydd mellom Oslo og Ørland.

Ørlandruten flys ikke på lørdager, det betyr at selskapet da kan sende dette flyet til Stockholm for service og eventuelt bytte av mannskap. Istedenfor å fly en tom maskin fredag kveld, velger de å fylle den opp med passasjerer og tjene noen kroner. Søndag returnerer flyet fra Stockholm til Oslo, før det tar turen opp til Ørland og starter en ny uke mandag morgen.

Fly Oslo - Stockholm fra kun 400,- én vei. PS! husk hotell og leiebil

Vi har kikket på rutetabellen for den nye ruten. Det er satt opp avgang fra Oslo på fredager klokken 20:30 med ankomst 21:45 Returen fra Stockholm går søndager 13:20 med ankomst 14:35.

Mens denne artikkelen skrives er det ikke mulig å bestille billett Ørland-Oslo-Stockholm og retur, men vi regner med at det er noe som kommer på plass. Rutetabellen viser at siste fly fra Ørland fredag kveld fortsetter til Stockholm etter et kort opphold i Oslo, og når det kommer fra Stockholm søndag skal det videre til Ørland.

For de av våre lesere som husker da AirNorway/ Northflying fløy mellom Oslo og Ørland, hadde de samme weekendtilbudet til og fra Ålborg i Danmark, da Northflying har sin hovedbase der.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart