-->

12. juni 2019

Lufthansa har fått splitter nye seter ombord

Lufthansa har fått ny seter ombord i flyene (Lufthansa)

Lufthansa har nylig mottatt sitt første fly av typen Airbus A321neo. Med nytt fly kommer det også nye fasiliteter ombord, blant annet en ny og mer komfortabel setetype som gir romsligere plass, og med usb-lader i seteryggen.
annonse


Det er den italienske produsenten Geven som har produsert de nye setene for Lufthansa- Gruppen.

Den komfortable polstringen i setet og seteryggen er merkbart mer behagelig takket være ergonomisk trykkfordeling. Siden seteryggen har blitt slankere, øker det også plassen mellom seteradene, og gir hver passasjer mer plass og komfort.

Seteryggen lener seg også mer bakover, selv når den er i oppreist posisjon. De nye setene lener 20 grader, mot dagens 12. For de som reiser i Business Class kan setet legges bakover til 26 grader når flyet er kommet i marsjhøyde.

De nye Lufthansaflyene kommer også med USB lader for smarttelefoner og nettbrett, og i bordene er det innfelt et lite spor til å sette nettbrettet i, for letter å kunne se film eller lignende.

Lufthansagruppen har bestemt seg for at i framtiden skal alle kabinene hos gruppens selskaper få denne utformingen, enten flyene tilhører Lufthansa, Swiss eller Austrian. Den eneste forskjellen blir fargene i kabinen alt etter hvilket selskap de nye flyene er tiltenkt.

Med en enhetlig flåte og design kan flyene brukes på tvers innad i gruppen, alt etter behov. De nye setene og interiøret forøvrig blir å finne i fly Lufthansa- Gruppen skal bruke på kort- og mellomdistanserutene, og de skal innfase over 100 nye fly innen 2025.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart