-->

10. juni 2019

Norwegian er størst mellom Norden og Spania

Norwegian størst på flygninger mellom Spania og Norden

Norwegian er nå det flyselskapet som flyr aller flest passasjerer mellom Spania og alle de nordiske landene med en markedsandel på 43 prosent. Norwegian har fraktet 5,35 millioner passasjerer mellom Norden og Spania det siste året. Det viser offisielle tall fra den spanske flyplassoperatøren AENA.
annonseEtter å ha overtatt plassen som største Spaniaoperatør fra Island i april er Norwegian nå det selskapet som frakter aller flest reisende mellom Norden og Spania. Med en markedsandel på 43 prosent, er det ingen andre flyselskaper som har flere reisende mellom Spania og Norge, Spania og Sverige, Spania og Danmark, Spania og Finland, samt Spania og Island enn Norwegian.

Norwegian begynte å fly til Spania allerede i 2003 har løpende bygd opp en solid tilstedeværelse i landet, til stor glede for både nordiske og spanske reisende, og ikke minst spansk turistnæring. I sommer tilbyr selskapet 65 ruter mellom Spania og Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island, flere enn noe annet flyselskap.

For de eventyrlystne som vil å oppleve enda mer på sin Spaniaferie er det også mulig å kombinere flere spanske destinasjoner ved å velge Norwegians innenriksruter i Spania.

Akkurat nå kan du sikre deg de aller beste flybillettene til Spaniaferien

Norwegian har vært det største flyselskapet mellom Spania og Norge siden 2008, mellom Spania og Danmark siden 2011, mellom Spania og Sverige siden 2013, og mellom Spania og Finland siden 2018. Island var det siste nordiske landet som manglet, og i april i år inntok Norwegian førsteplassen også her.

Fra Oslo flyr Norwegian til Alicante, Barcelona, Bilbao, Gran Canaria, Ibiza, Madrid, Malaga, Mallorca, Tenerife Sør.

Fra Sandefjord/Torp flyr Norwegian til Alicante, Gran Canaria og Malaga.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart