-->

15. oktober 2019

Enda en rute ryker på Torp

Nå forsvinner enda en Spaniarute fra Torp (Sandefjord lufthavn)

I går kunne vi fortelle at Norwegian legger ned de tre siste rutene de flyr fra Torp, og at flyselskapet forsvinner fra Sandefjord. Nå viser det seg at også Ryanair skal legge ned en av sine ruter til Spania.
annonseSom vi skrev mandag, jobber Norwegian med å få lønnsomhet i selskapet, framfor vekst, noe som betyr rutekutt der lønnsomheten er for dårlig. For Torp sin del betyr det nedleggelse av de siste tre rutene og farvel for denne gang.

Den siste avgangen med Norwegian går fra Torp til Gran Canaria, det er også den ruta som nå forsvinner med Ryanair, og fra januar står flyplassen helt uten direktefly til den største av de canariske øyene.

For Ryanair sin del kommer rutekuttet av at de legger ned sin base på Gran Canaria. Det har vært spekulert i om nedleggelsen skyldes manglende levering av Boeing 737 MAX flyene, som alle står på bakken.

De beste Spaniatilbudene finner du her - flybilletter, hotell og bilutleie

8 januar går det siste flyet med Ryanair fra Torp til Gran Canaria, mens siste Norwegianflyet går 28. mars neste år.

Ryanair har flydd til Las Palmas på Gran Canaria siden 2016, ruten ble da flyttet fra Rygge, sammen med syv andre destinasjoner, i forbindelse med at flyplassen på andre siden av fjorden ble avviklet oktober samme år.

Ruten har vært et helårstilbud med to ukentlige avganger.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart