-->

14. oktober 2019

Norwegian kutter alle ruter på Torp

Norwegian legger ned ruter og forsvinner fra Torp (Sandefjord lufthavn)

Norwegians ruter til Spania legges ned fra Sandefjord lufthavn, det betyr at neste sommer er flyselskapet og alle deres ruter fra Torp forsvunnet. Avviklingen på Torp er en del av selskapets mål om å gå fra vekst til lønnsomhet.
annonseI dag har Norwegian kun tre ruter igjen på Torp, de går alle til Spania og de populære destinasjonene Alicante, Malaga og Gran Canaria.

Dette er ruter som Norwegian har fløyet hele året rundt fra flyplassen i Vestfold, men når sommerprogrammet starter i slutten av mars, er det slutt, da kuttes også disse rutene.

Norwegian har nå et stort fokus på lønnsomhet, framfor vekst. De går gjennom hele rutenettet sitt, og kutter med hard hånd der etterspørselen er for liten, og viderefører ikke disse rutene.

De beste Spaniatilbudene finner du her - flybilletter, hotell og bilutleie

Selskapet opplyser at de som allerede har bestilt billetter med dem neste sommer blir flyttet over på avganger fra Gardermoen. Norwegian vil også være behjelpelige og dekker utgiftene med offentlig transport mellom Torp og Oslo lufthavn. De berørte passasjerene vil bli kontaktet av flyselskapet.

Norwegians flyrute til Malaga er allerede lagt ned.
Ruten til Alicante flys til og med 26. mars 2020. Alicante var forøvrig Norwegians første rute på Torp, den startet november 2010.
Siste Norwegianfly fra Torp går til Gran Canaria 28. mars

Fortsatt fly til de tre byene
Selv om Norwegian legger ned sine tre spanske ruter, er det fortsatt mulig å fly direkte fra Torp til Alicante, Malaga og las Palmas på Gran Canaria. Ryanair flyr til alle disse byene.

En rask titt i Ryanairs ruteprogram viser at billetter både til Alicante og Malaga ligger ute for neste sommer, Gran Canaria ligger foreløpig ute til mars, men her vil det trolig komme mer senere.

Også nye ruter
Norwegian takker for seg på Torp, men det er andre som satser. Ryanair åpner om et par uker sin nye vinterrute til Katowice i Polen, det samme gjør søsterselskapet Lauda som setter den østerrikske hovedstaden Wien på vinterkartet. Widerøe og svenske BRA åpner en ny helårsrute til Stockholm neste vår.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart