-->

19. oktober 2019

SAS vant avtalen med Forsvaret

SAS skal fly mellom Oslo og Bardufoss fra 1. februar 2020

Så er det bekreftet, SAS vant avtalen med Forsvaret i Norge i konkurranse med Norwegian. Avtalen har en totalverdi på ca. 1 milliard norske kroner fordelt på fire år. Forsvarskontrakten er en av de største avtalene som flyselskapene konkurrerer om, og SAS var best i alle tildelingskriteriene.
annonseKontrakten med Forsvaret omfatter i overkant av 350 000 flyreiser per år, og fører også til at SAS kommer tilbake til Bardufoss med tre daglige avganger (som Norwegian i dag, red. anm).

 - Vi gleder oss over at Forsvaret har valgt SAS som leverandør av flytjenester, og vi ser det som en ekstra anerkjennelse at vårt selskap var best i alle tildelingskriteriene, sier finansdirektør i SAS, Torbjørn Wist.

Fly billig i Norge, priser fra kun 696,-

Kontrakten som har en varighet på fire år vil også bidra til at eksempelvis SAS’ flyruter fra Oslo til/fra Bergen, Trondheim, Bodø og Evenes vil styrkes som følge av passasjervolumet.

Avtalen trer i kraft fra 1. februar 2020, og fra neste høst vil markedets mest miljøvennlige fly på kort- og mellomdistanse, Airbus 320 neo, fases inn i det norske rutenettverket, og med det også forbedre kvaliteten på flytilbudet ytterligere.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart