-->

23. november 2019

Arkia kommer igjen i 2020

Arkia Airlines på plass også til neste år (YouTube)

Arkia Airlines blir å finne på Oslo lufthavn også neste sommer, med sin sommerrute til Tel Aviv. Det er åttende gang de flyr denne ruten, og som i fjor, deles ruten med Bergen lufthavn.
annonseFørste avgang til Tel Aviv gikk i 2013, siden har Arkia Airlines hvert år kommet til Oslo med sin sommerrute. I år ble den delt med Bergen, det vil si at Arkia hver uke fløy fra Tel Aviv, men landet annenhver uke i Oslo og Bergen. Det samme skjer til neste år, første tur til Oslo går 30. juni.

Arkia skal benytte fly av typen Airbus A321 NEO (bildet) med plass til 220 passasjerer.

Fly til Tel Aviv fra kun 510,- én vei

Arkia Israeli Airlines, som er hele selskapets navn, har røtter tilbake til 1949 og er Israels nest største flyselskape etter El Al. Arkia flyr til 25 byer i 16 forskjellige land.

Norwegian har også flydd fra Gardermoen til Tel Aviv. Den startet som en ren vinterrute i oktober i fjor, så ble den forlenget gjennom våren og sommersesongen, før den ble lagt ned for et par uker siden, grunnet for dårlig belegg.

Oslo - Tel Aviv tur/retur gir et utslipp på 525 CO-2 ekvivalenter (klimagasser) per pers. I Norge slipper en person ut i snitt 11 tonn klimagasser årlig.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart