-->

27. november 2019

Norwegian kutter langdistanseruter

Norwegian kutter langdistanseruter fra Skandinavia (Norwegian)

Som en del av Norwegians strategi om å gå fra vekst til lønnsomhet endrer selskapet sitt langdistansenettverk. Endringene innebærer flere avganger mellom Europa og USA, mens langdistanserutene fra København og Stockholm kuttes. Tilbudet fra Oslo vurderes fortløpende.
annonseDe siste månedene har Norwegian foretatt en grundig gjennomgang av det globale langdistansenettet. Basert på etterspørsel i de forskjellige markedene kombinert med de operasjonelle utfordringene med Rolls Royce-motorene på selskapets Dreamlinere, har selskapet besluttet at rutene til USA og Thailand kuttes fra både København og Stockholm. De siste flightene går i slutten av mars neste år.

Norwegian sier de har god etterspørsel fra store europeiske byer til USA, og fortsetter derfor disse, på flere av dem øker de også antall avganger. Samtidig ser vi at langdistansemarkedet til og fra Skandinavia er lite, sammenliknet med storbyer som New York, London, Los Angeles, Paris og Roma. Skandinavia er ikke stort nok til å opprettholde interkontinentale flyvninger både fra Oslo, Stockholm og København.

Finn de beste og billigste prisene på langrutene fra Oslo

- Vi har i lengre tid hatt utfordringer med Rolls Royce-motorene på våre langdistansefly, som innebærer at vi må ha flere fly på bakken. Dette påvirker ruteprogrammet, sier Senior Vice President Commercial i Norwegian, Matthew Wood.

Oslo
Norwegians langdistansetilbud fra Oslo til USA forblir uendret. Ruten fra Oslo til Bangkok videreføres ikke til sommeren 2020. Rutene fra Oslo til Krabi og Oslo til Bangkok vurderes fortsatt for vinteren 2020/2021 (25. oktober 2020 til 27. mars 2021).

Norwegians kort- og mellomdistanserutenett fra Oslo, Stockholm og København påvirkes ikke av endringene i langdistansetilbudet.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart