-->

20. januar 2020

Qatar øker tilbudet fra Oslo

Til våren økes frekvensen mellom Oslo og Doha (Avinor)

Qatar Airways øker sin kapasitet fra Norge. Fra slutten av mars setter selskapet inn fire nye ukentlige avganger til Doha fra Oslo lufthavn.
annonse


Det betyr at selskapet vil tilby doble daglige avganger fra Oslo lufthavn som en helårsrute.

- Norge er et viktig marked for Qatar Airways og vi ønsker derfor å tilby våre reisende et enda bedre produkt ved å kunne fly to ganger per dag fra Oslo direkte til Doha. Dette er internasjonalt knutepunkt som kan tilby et globalt rutenettverk mange nordmenn allerede benytter i dag, forteller Christian Deresjo, sjef for Qatar Airways i Norden.

Ruten vil bli operert av selskapets nye og drivstoffeffektive Boeing 787-8 Dreamliner og Airbus A350 med plass til henholdsvis 254 og 285 passasjerer. Denne kapasitetsøkningen vil også bidra til økt fraktkapasitet for norsk sjømatnæring til Asia.

Mange tilbud fra Qatar Airways - bestill fly i dag

- Dette er en rute som går godt og som er blitt veldig populær hos norske reisende som skal på ferie eller forretningsreise, og er med på å forsterke handel og investeringer til Norge fra utlandet. Flyplassen i Doha er et stort internasjonalt knutepunkt med gode forbindelser til destinasjoner i hele verden. Det øker også mulighetene for å frakte mer norsk sjømat ut til attraktive markeder i verden, sier avdelingsleder for trafikkutvikling i Avinor, Gaute Skallerud Riise.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart