-->

5. februar 2020

Emirates + Valentine = romantiske matnyheter

Emirates med romantiske matnyheter på valentinsdagen (Emirates)

Det blir romantikk høyt i luften og på tallerkenen når Emirates - verdens største flyselskap feirer valentinsdagen med 40 unike desserter og godbiter i sine lounger og fly.

annonse
Alltid gode tilbud fra Emirates


Fra 13. til 15. februar kan Emirates' kunder nyte valentinsdagen med minneverdig mat og drikke. Selskapets kokker har latt seg inspirere av kjærligheten.

Maten om bord på Emirates' flyvninger vil bli krydret med et snev av romantikk for å supplere det regionalt inspirerte kjøkkenet. På selve valentinsdagen 14. februar serverer Emirates et spesielt utvalg av desserter på lengre flyvninger. I First og Business Class kan kunder nyte en hjerteformet pasjonsfruktkake.
I loungen ombord Emirates A380 kan kundene nyte drinker og bakverk, så vel som jordbær dyppet i mørk eller hvit sjokolade. Godtekurvene i First Class vil inneholde en limited edition-lakris fra Lakrids med smakene jordbær- og krem. I Economy Class vil kundene få servert en ostekake med hvit sjokolade og pasjonsfrukt.

Også i de syv loungene i Dubai vil det være romantikk på tallerkenen. Medlemmer av Emirates' lojalitetsprogram, Skywards, kan nyte bobler i form av Moet & Chandon Rosé Impérial sammen med pasjonsfruktkake med bringebær og red velvet-kake og iskrem. Kaffeelskere har mulighet til å prøve ut tre nye kaffetyper fra Coffee Planet – rose kissed mocha, orange crush latte og white latte mocha.

– Ikke uvanlig med frieri om bord
Norgessjef Terje Grue påpeker at mange kjærestepar ønsker å gjøre flyreisen så romantisk som mulig.

– Å fly Business eller First Class, drikke bobler og nyte god mat er for mange den perfekte starten på en romantisk parferie. For anledningen slår Emirates på stortromma for å gi kundene en fantastisk opplevelse. Det hender vi har frierier om bord, og jeg håper enda flere lar seg omfavne av kjærligheten i luften på våre flyvninger, sier Grue.

Romantiske måltider på seks kontinenter
De kulinariske kreasjonene som blir servert varierer på tvers av alle selskapets destinasjoner. Det inkluderer blant annet appelsin og ingefær-panna cotta som serveres med bær og pistasjnøtter i Emirates' lounge i Hamburg; hjerteformet shortcake med ferske jordbær og pisket krem i Cape Town; Petit four av sjokolade og bringebær i Auckland; en sjokoladekake i Narita; og jordbær dyppet i sjokolade og kokosnøtt i loungene i USA.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart