-->

15. mars 2020

Dette gjør Flytoget i forbindelse med Coronaviruset

Flytogene går fortsatt, dette har de fokus på nå (Flytoget)

Coronaviruset og frykt for smitte setter sitt preg på hverdagen. Det er færre som reiser, men noen har fremdeles behov for å komme seg til og fra flyplassen. Derfor er de ansatte i Flytoget opptatt av at alle som reiser med dem, skal være så trygge som mulig på reisen.
annonse


Flytoget følger situasjonen tett, og der forholder man seg hele tiden til råd og retningslinjer fra helsemyndighetene, noe de også oppfordrer sine reisende til å gjøre.

De ber deg om å ta hensyn til dine medpassasjerer, bli hjemme dersom du føler deg syk, og å være påpasselig med håndhygienen. I henhold til råd fra Folkehelseinstituttet anbefaler Flytoget deg å vurdere om det er nødvendig å reise.

Hva gjør du så hvis du har kjøpt en billett du ikke får brukt?

Billetter til Flytoget kjøpt i app, på web og i billettmaskin er gyldige i 90 dager. Hvis du likevel ikke får brukt billetten din, ta kontakt med kundeservice på tlf. 23 15 90 00 så skal får du hjelp med det.

Går togene fremdeles er det flere som lurer på?

Ja, togene går fremdeles. Reiseplanleggeren er oppdatert til enhver tid, der ser du hvilke avganger som går.

Har dere ekstra renhold på toget nå?

Ja, det har vi. Våre flytogverter vasker felles berøringspunkter på togene gjennom dagen, og vi har et ekstra fokus på kritiske områder i det daglige renholdet. I tillegg desinfiseres alle tog regelmessig.

Vår flytogfører vil åpne dørene på alle stasjoner slik at de reisende slipper å trykke på knappen for å åpne døren.

Våre billettautomater blir rengjort ofte, men for å begrense antall berøringspunkter på reisen, anbefaler vi deg å kjøpe billett på app eller her på flytoget.no.

Kan alle reise med Flytoget når de kommer hjem fra reise?

Reisende, også dem fra land utenfor Norden, som ikke har symptomer på Coronasmitte, kan reise med Flytoget. Samtidig bes det om at du unngå nærkontakt med andre til du er fremme, og følge myndighetenes råd om hjemreise.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart