-->

9. mars 2020

Kutter i Italiatilbudet fra Torp (OPPDATERT !)

Ryanair kutter i Italiatilbudet fra Torp (Sandefjord lufthavn)

Ryanair gjør nå som en rekke andre flyselskap, de kutter i antall avganger til og fra Italia, det rammer blant annet en av rutene fra Torp.

annonse


Ryanair opplyser tirsdag ettermiddag (10. mars), at de fra 11. mars kutter alle innenriksruter selskapet opererer i Italia. Fra 11. mars vil selskapet også kutte alle internasjonale flygninger til og fra Italia.

Ryanair opplyser i dag at de kommer til å kutte i rutetilbudet fra europeiske byer til destinasjoner i Nord-Italia. Kuttene vil ramme byer som Milano-Bergamo, Milano-Malpensa, Venezia, Parma, Rimini og Treviso.

Allerede i morgen tirsdag, stopper selskapet alle innenriksflygningene de opererer i Italia fram til og med 8. april.

Fra torsdag 12. mars kutter selskapet i rutetilbudet mellom Italia og andre europeiske byer. Selskapet vil kun fly fire dager per uke, på fredager, lørdager, søndager og mandager. Dette vil i første omgang vare til 8. april.

Den siste Corona-informasjonen fra flyselskapene finner du her

Ryanair opplyser at etterspørselen etter billetter til Italia har stupt, og at de disse weekend-flygningene stort sett er for å bringe folk som oppholder seg i Italia, trygt hjem.

Ved Sandefjord lufthavn Torp flyr Ryanair til Bergamo flyplass utenfor Milano, disse avgangene går tirsdag, torsdag og lørdag.

Med de nye kuttene i tilbudet blir det bare én ukentlig rundtur mellom disse byene, på lørdager. Ryanair opplyser at alle de berørte passasjerene vil bli kontaktet direkte av flyselskapet for å finne andre løsninger.

Oppdatert 10.03.2020 kl. 14:17

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart