-->

9. mars 2020

Lag en ønskeliste før din neste taxfreehandel

Nå kan du lage deg en ønskeliste før din neste taxfreehandel (Travel Retail Norway)

Opprett en ønskeliste for Klikk & Hent til din neste flyreise, eller send en ønskeliste til en venn på farten! Du kan lagre og endre ønskelisten din om du har registrert deg og logger inn.
annonse


Nå gir Travel Retail Norway, som driver taxfreebutikkene på de største flyplassene i landet, deg muligheten til å opprette en ønskeliste for Klikk & Hent til din neste flyreise, eller sende en ønskeliste til en venn på farten.

Du kan lagre og endre ønskelisten din om du har registrert deg og logger inn.

Slik gjør du
  1. Finn et produkt du vil legge til ønskelisten
  2. Klikk på produktet og velg «Legg i ønskeliste»
  3. Du finner ønskelisten ved å klikke på hjertet ❤ i navigasjonen i toppen av siden, eller ved å følge linken «Gå til din ønskeliste».
  4. Herfra kan du dele listen som link, på SMS eller e-post. Du kan også laste ned listen i pdf-format.
  5. Er du registrert kan du spare en eller flere forskjellige ønskelister og gi de passende navn.
  6. Ønskelisten kan enkelt gjøres til en Klikk & hent-bestilling. Du velger selv om du vil bestille hele listen eller utvalgte produkter.
Vinmonopolet får ikke ta over alkoholsalget på taxfree

Ta med ønskelisten i butikken
Ta med deg listen på SMS, e-post eller en link som du kan nå via din telefon. Kontakt en av medarbeiderne så hjelper de deg med å finne frem produktene på din liste.


Spar favorittene dine til neste flyreise
Finner du produkter du liker kan du spare de i en ønskeliste som enkelt hentes frem igjen når du skal ut å reise. Du kan bruke delefunksjonen og sende listen til deg selv eller registrere deg og spare den på din profil.

Gjør ønskelisten til en Klikk & hent bestilling
Ønskelisten kan enkelt gjøres til en Klikk & hent-bestilling. Du velger selv om du vil forhåndsbestille hele listen eller kun utvalgte produkter fra listen. Bestiller du Klikk & hent pakker de ansatte varene for deg og du går rett til eget utleveringspunkt og betaler når du henter.

Del listen med familie og venner på reise
Skal du ikke selv ut å reise, men kjenner noen som er på farten? Del din ønskeliste med familie og venner slik at de kan se hva du ønsker deg fra Tax Free.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart