-->

26. mars 2020

SAS åpner ny rute til Lakselv

SAS tilbake til Lakselv etter 17 års fravær

SAS begynner å fly strekningen Oslo - Lakselv, den 17. april etter 17 års fravær. SAS imøtekommer dermed et sterkt ønske om en direkterute som vil gi en mer effektiv flyforbindelse til Nordkapps nærmeste flyplass.
annonseRuten vil flys to ganger i uken, mandag og fredag, spesielt tilpasset reisebehovet for personell i Forsvaret. Tidtabellen gir også forbindelser til SAS og Star Alliance’ øvrige rutenett, og med det åpnes det opp for internasjonal trafikk med reisende som vil oppleve den vakre naturen i den aller nordligste delen av Norge.


– Selv om det er en spesiell situasjon i disse koronatider, kan Forsvarets personell med familie og venner snart få nyte godt av vårt nye flytilbud. Det er også gledelig at vi gjør denne nordligste delen av Norge tilgjengelig for mange andre gjennom SAS og Star Alliance’ store rutenett, sier finansdirektør i SAS, Torbjørn Wist.

Laksefiske i Finnmark (Vidar Nordli Mathisen/ SAS)
Nordkapp med hele Porsangerregionen er et yndet reisemål med sin pittoreske natur. Opplevelsene er spektakulære, med nordlys og midnattssol i de respektive årstidene, og gjør turer på ski, til fots eller kano til noe helt spesielt. Som navnet Lakselv tilsier, så er det godt laksefiske og man kan velge blant 4 000 innsjøer for ferskvannsfiske.
Flygningene til Lakselv starter 17. april med en 140-180 seters Boeing 737, og fra neste høst vil markedets mest miljøvennlige fly på kort- og mellomdistanse, Airbus 320 neo, fases inn i det norske rutenettverket, og med det også forbedre kvaliteten på flytilbudet ytterligere.

Rutetidene
I perioden 17. april til 27. april
vil flyene lette fra Gardermoen 09:50 og lande i Lakselv 11:50
Returen fra Lakselv går 12:15 med ankomst Oslo 14:15

Fra 1. mai
letter flyene klokken 09:25 fra Oslo og lander i Lakselv 11:25
Returen fra Lakselv går 11:50 og lander på Gardermoen 13:50

Flyruta opereres på mandager og fredager.

Oppdatert 26.03.20 kl. 14:11

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart