-->

29. mars 2020

Stenger Oslorute i et halvt år

Thai Airways pauser trafikken mellom Oslo og Bangkok i et halvt år

Et av selskapene som har holdt stand i disse vanskelige tidene for luftfarten, er Thai Airways, som fram til nå har fløyet mellom Bangkok og Oslo. Men fra tirsdag er det slutt, da pauses ruten i et halvt år framover.
annonse


På selskapets nettsider opplyses det at selskapet må legge om driften på mange av sine ruter under pandemien vi står midt oppe i.

Det betyr at selskapet velger å innstille de tre rutene fra Bangkok til de skandinaviske hovedstedene Oslo, Stockholm og København.

For Oslo og Stockholm sin del betyr det at ruten er satt på pause ut oktober, mens det er planlagt å fly igjen mellom Bangkok og København fra 1. juni.


I slutten av oktober i fjor uttalte Thaisjef Sumeth Damrongchitham, internt, at selskapet var nær en konkurs, disse opplysningene ble lekket ut, og Thaisjefen måtte gå ut i media og dementere at selskapet sto med en fot i graven. Han sa at det hele skyldtes missforståelser, og at de ikke risikerer konkurs, men at alle de ansatte må stille opp og snu skuta, og det må skje fort.

I fjor feiret Thai Airways sitt 10 års jubileum ved Oslo lufthavn, så vil tiden vise om selskapet overleve Coronavirus og de omstruktureringene som er påkrevet, spesielt for å møte konkurransen fra asiatiske lavprisselskap.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart