-->

15. april 2020

Reåpner Oslorute i juni, og forenkler ombooking og refusjon

Emirates er klare til å fly til Skandinavia om et par måneder (Emirates)

Emirates satte alle sine fly på bakken den 25. mars, etter et direktiv fra myndighetene i de forente arabiske emirater, for å forhindre spredning av Coronaviruset. Nå planlegger selskapet for en forsiktig åpning av flytrafikken.
annonseMandag 6. april gjenopptok selskapet flyvningene (med visse begrensninger) til London Heathrow, Frankfurt, Paris, Zürich og Brüssel. Selskapet planlegger også snarlig gjenopptagelse av rutene fra Dubai til sju destinasjoner i Asia, Afrika og USA: Jakarta, Manila, Taipei, Chicago, Tunis, Algiers og Kabul.

Når det kommer til Skandinavia ser det ut som 22. juni er dagen for de første avgangene fra Stockholm, København og Oslo til Dubai. For Oslo sin del kan det se ut som Emirates planlegger en daglig avgang hele uken.

Forenkler retningslinjene for ombooking og refusjon
Emirates har lansert nye retningslinjer der kundene blir tilbudt tre alternativer for kansellerte flyvninger: å beholde flybilletten i 760 dager, bytte billetten mot en reisekupong gyldige i inntil to år, eller få full refusjon på ubrukte billetter og reisekuponger.

Emirates har gjort det enkelt for kundene å søke disse alternativene, gjennom et skjema på nett som finnes her. Har du booket reise gjennom et reisebyrå, kontakt reisebyrået – de samme retningslinjene gjelder, men byrået kan ikke tilby reisekuponger på vegne av Emirates.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart