-->

14. mai 2020

Ryanair på vei tilbake

Ryanair er tilbake på Torp fra 26. juni (Sandefjord lufthavn)

Den irske lavprisgiganten Ryanair varsler at de fra 1. juli regner med å fly 40% av deres normale produksjon. Rutene til Sandefjord Torp og Oslo lufthavn står også på rutekartet igjen.
annonse


Ryanair opplyser at de fra 1. juli ser for seg å fly 1000 flygninger hver dag, og at de med det er tilbake på rundt 90% av rutene. Men det betyr samtidig at det ikke blir like mange daglige eller ukentlige avganger på de forskjellige rutene, som det pleier. Det kan se ut som selskapet tenker at alle skal få litt.

Gjenåpningene er ikke sikre, de avhenger helt av at myndighetene i hvert enkelt land lemper på regelverket og faktisk åpner grensene for reiser og turisme.

Som de fleste andre flyselskap som planlegger gjenåpning av flyruter, stiller også Ryanair krav til sine reisende. Disse kravene gjelder blant annet elektronisk innsjekking, boardingkort på mobilen, mindre bagasje ombord, temperaturkontroll, og ikke minst - bruk av ansiktsmaske på flyplassen og under hele flyturen.

Mer informasjon finner du i denne videoenVi har kikket nærmer på de planene lavprisgiganten har for rutene ved Oslo lufthavn og Sandefjord lufthavn Torp. Av tretten ruter på Torp kommer etter planen 11 tilbake i løpet av året. Første Ryanairmaskin går fra Sandefjord til den polske byen Karkow den 26. juni. Deretter følger seks andre destinasjoner rett etter. Fire ruter starter opp i slutten av oktober når vinterprogrammet er i gang.

På Oslo lufthavn flyr Ryanair kun to ruter, til London Stansted, som har hatt inntil tre daglige avganger. Til sommeren starter de forsiktig opp med tre ukentlige avganger.
Ruten til Vilnius, hovedstaden i Litauen, står på kartet igjen fra oktober, da med 5 ukentlige rundturer.

DETTE ER RYANAIRS PLANER FOR OSLOREGIONEN

FRATILOPPSTARTSDATOFREKVENSER
OsloLondon Stansted1. juli3 x ukentlig
OsloVilnius25. oktober5 x ukentlig
TorpAlicante1. juli4 x ukentlig
TorpGdansk1. juli4 x ukentlig
TorpHamburg--
TorpKatowice25. oktober4 x ukentlig
TorpKrakow26. juni5 x ukentlig
TorpLondon Stansted3. juli3 x ukentlig
TorpMalaga1. juli3 x ukentlig
TorpMalta--
TorpManchester3. juli3 x ukentlig
TorpMilano Bergamo4. juli2 x ukentlig
TorpPoznan25. oktober2 x ukentlig
TorpWarszawa Modlin25. oktober6 x ukentlig
TorpWroclaw27. oktober2 x ukentligwww.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart