-->

30. juni 2020

Åpner avstengt del av Gardermoen

Reåpner Pir Nord på Gardermoen

1. juli åpner Oslo lufthavn Pir Nord (den nyeste delen av flyplassen), som har vært stengt siden slutten av mars. Flere reisende betyr at det trengs større plass for å overholde smittevernreglene.
annonse
 

Det er flere årsaker til at piren nå tas i bruk. Flere flybeveglser, behov for større parkeringskapasitet for flyene og en forventning om fortsatt økning i passasjertallet i sommer er hovedgrunnene.

Og ikke minst at det med flere passasjerer i terminalen må er behov for større plass slik at smittevernstiltaket som krevet god avstand mellom folk fortsatt kan håndheves.

– Ved at vi nå åpner opp pir nord og får større arealer, bidrar det til at reisende og ansatte fortsatt kan holde god avstand til hverandre, til tross for flere passasjer i terminalen, sier terminaldirektør, Ragnhild Hjerpsted på Oslo Lufthavns nettside.

Før åpningen er det gjort tiltak på denne piren, som resten av flyplassen. det innebærer blant annet montering av pleksiglass, avstandsmarkering på gulv, og montering av seteblokkerere.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart