-->

15. juni 2020

Icelandair gjenåpnet Reykjavikrute i dag

Icelandair gjenåpnet ruten mellom Oslo og Reykjavik idag

Det første Icelandairflyet fra Keflavik flyplass i Reykjavik landet på Oslo lufthavn mandag. Returen gikk en times tid senere, og med det var forbindelsen med Sagaøya gjenopprettet etter måneder med Coronastengning.
annonse


Når Reykjavikruten igjen er på plass ved Oslo lufthavn, er det med et noe redusert tilbud nå i juni, men med håp om flere avganger fra juli.

– Vi er glade for at Island er et av de første landene som åpner opp for verden og for reisende på denne måten. Island er det ideelle stedet å besøke på dette tidspunktet – det er trygt, rent, sunt og romslig med en liten befolkning og vakker natur og villmark, sier Birna Osk Einarsdottir, salgsdirektør i Icelandair.

FLY DIREKTE MELLOM OSLO OG REYKJAVIK FRA 511,-

– Vi har innført en rekke nye tiltak hos Icelandair som forberedelse til de første ukene med flyging etter at grensene har åpnet igjen, for å sikre at alle passasjerer er trygge og føler seg komfortable med å fly med oss.

Hun nevner blant annet:
  • Obligatorisk bruk av munnbind, både hos ansatte og passasjerer.
  • Holde 2 meter avstand ved ombordstigning. 
  • Minimal kontakt mellom kabinbesetningen og passasjerene.
  • Ingen catering ombord. 
  • De reisende får utdelt en vannflaske ved ombordstigning.

Mellom hver avgang blir blir skjermer, sikkerhetsbelter og spenner, bord, armlener, vinduskjermer, lysbrytere, nakkestøtter, bagasjehyller og toaletter desinfisert. I tillegg blir det utført kontroll av luftsirkulasjonen ombord. Icelandair sine fly er også utstyrt med HEPA-filter som sørger for at all luft er skiftet ut i løpet av 3-4 minutter.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart