-->

14. juni 2020

Er Thai Airways ferdige på Gardermoen ?

Kommer Thai Airways' rute tilbake til Oslo ?

Thai Airwyas har i flere år slitt økonomisk. I midten av mai ble det klart at selskapet måtte starte en omfattende restrukturering for å unngå konkurs. Den thailandske staten selger seg som eier, og flyselskapet må kutte kostnader i form av fly, personell og kutte ruter. Nå spekuleres det i om Osloruta er lagt ned.
annonse


Nå som flere og flere selskap planlegger oppstart av sine ruter etter Coronakrisen, er det grunn til å tro at ikke alle Thai Airways sine ruter kommer på rutekartet igjen.

Flyselskapet sier til lokale medier at de håper å kunne starte opp igjen rutene fra 1. august og fortløpende. Samtidig er det klart at tilbudet blir kuttet kraftig. For eksempel vil ruta fra Bangkok til Singapore, som har blitt flydd flere ganger per dag, kun få noen ukentlige avganger.

Flybilletter fra Gardermoen til Bangkok | priser fra 1651,-

Bangkok Post skriver også at rutene til Italia, Moskva, Wien, Oslo, Stockholm, Sapporo, Fukuoka, Sendai, Katmandu og Colombo ikke er på rutekartet fra august. Om det betyr at disse rutene er kuttet for godt, eller at de kan starte opp igjen senere, er uklart.
Thai Airways har flydd fra Gardermoen til Bangkok siden 2009.

Forsvinner Thai Airways fra Oslo lufthavn kan vi stå igjen helt uten et tilbud om direktefly til Bangkok. Hva som skjer med "Nye Norwegian" og deres langdistanseruter er ennå ikke kjent. Norwegian har fløyet fra Oslo til Bangkok siden juni 2013.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart